Ārsts atklāj triku, kā izvairīties no paģirām

tautaruna.lv 1.septembris 2022, 17:20
 
pexels.com
Nav nekas sliktāks par mokošām paģirām nākamajā dienā pēc jautri pavadīta vakara. Lai nākamā diena nebūtu grūtībām pilna, ārsts atklāj triku, kā izvairīties no paģirām, vēsta "The Sun".

Lielai daļa cilvēku pēc alkohola lietošanas nākamajā dienā nākas saskarties ar mokošām paģirām.

Katram tās izpaužas citādāk, bet visbiežāk nomoka galvassāpes vai slikta dūša.

Ārsts Karans Rajans sociālajā medijā "TikTok" atklāj pavisam vienkāršu triku, kā izvairīties no nepatīkamām sajūtām nākamajā dienā.

Ārsts atzīst, lai izvairītos no paģirām nepieciešams lietot mazāku daudzumu alkohola. Tomēr ne vienmēr cilvēki vēlas sekot šādam padomam.

Ja zināt, ka nāksies lietot alkoholu lielākā daudzumā, tad pirms dzeršanas ieteicams apēst treknu maltīti. Tā palīdzēs aizkavēt alkohola uzsūkšanos kuņģī un pēcāk asinsritē. Līdz ar to nākamājā dienā paģiras vairs nebūs tik mokošas. Ja alkohols tiks lietots tukšā dūšā, tad nākamjā dienā pēc ballītes no paģirām nebūs iespējams izvarīties.

Tikmēr uzņēmuma "Wholistic Health by Lara" dibinātāja, uztura speciāliste Lara atzīst, ka paģiras bieži vien ir sasitītas ar organisma dehidrāciju. Tāpēc svarīgi, lietojot alkoholu, paralēli ir dzert ūdeni. Viņa uzsver, ka bieži vien paģiru smagumu nosaka arī gēni, lietotie medikamenti, vispārējais veselības stāvoklis un arī uzturs. Tāpēc būtiski ir pirms alkohola lietošanas kārtīgi paēst.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:22

Jaunākās diskusijas