Kāda lielveikala apmeklējums Rīgā sunim noslēdzas ļoti bēdīgi; "labi, ka kaulus nesalauza"

tautaruna.lv 1.septembris 2022, 10:30
 
Pixabay
Lita ar savu suni nesen nolēma apmeklēt lielveikalu "Rīga Plaza". Diemžēl pēc tam steigšus bija jāmeklē vetārsts.

"Rīga Plaza, lūdzu izvietojiet pie pacēlāja lentas (eskalatora) milzīgiem burtiem atgādinājumu suņu īpašniekiem par to, ka uzkāpt uz tā drīkst tikai tad, ja īpašnieks spēj noturēt savu suni klēpī.

Pievienotajai fotogrāfijai ir tikai ilustratīva nozīme, jo asiņaino fotogrāfiju, kā izskatījās suņa ķepa ar norautiem nagiem pēc suņiem draudzīgākā lielveikala apmeklējuma, izvietot te nebūtu laikam īsti ētiski.

Ārstēšana suņukam ilgs apmēram mēnesi. Labi, ka vismaz pirkstu kaulus nesalauza. Bet tāpat vasaras izklaides suņukam ir beigušās...." facebook raksta Lita.

Tiesa, vairums ieraksta komentētāju kaunina pašu suņa saimnieci, sakot, ka nav prāta darbs sunim braukt ar eskalatorru, daudz drošāk ir izmantot veikalos pieejamos liftus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 2

 
Anonīms
 

Jā,cepeškrāsnī arī nevajadzētu suni likt,arī veļasmašīnā nevajadzētu provēt mazgāt,karstā mašīnā atstāt uttutjpr.,kam tik būtu jāpieliek uzraksti,lai šitādas gudrinieces saprastu ko ,kur un kā drīkst vai nedrīkst.Nabaga suņuks😭.Ne,nu ja saimniecītei būtu gadiņi 4,tad vēl būtu kāds attaisnojums...

3.septembris 2022, 10:55 Atbildēt

Kādēļ vispār suns jāstiepj uz lielveikalu? Dēļ tādas slinkas dāmītes, kura nevar izvest suni pačurāt pirms vai pēc šopinga, tagad nabaga dzīvniekam jāmocās.

3.septembris 2022, 12:41 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:48

Jaunākās diskusijas