Incidents Maskavas forštatē: Krievijas slavinātāji draud nogalināt latviešus un ukraiņus; izsauktā policija neatbrauc

tautaruna.lv 1.septembris 2022, 13:30
 
Pixabay
Ieraksts par incidendu Maskavas forštatē ātri izplatījās soctīklos. Iesaistās pat Rīgas vicemērs Linda Ozola.
"Piedzīvoju ko ļoti nepatīkamu un vienlaikus skumju - biju jaukā kompānijā, ar bērniem devāmies apmeklēt Maskavas ielas rajonu, kur vietējās gides pavadībā izstaigājām šo interesanto apkaimi. Nonākot Mazās Kalna ielas skvērā, uz soliņa sēdēja 6 cilvēku kompānija, kura mums tuvojoties sāka dziedāt PSRS himnu...tad aktīvākā dziedone agresīvi pie mums pienāca un paziņoja, ka neieredzot un iznīcināšot visus latviešus un ukraiņus, kaut kāds tips kliedza, ka šī esot krievu zeme, ko mums dāvinājis Pēteris I.
Ņemot vērā, ka kompānija bija ļoti iedzērusi, nolēmu izsaukt Rīgas pašvaldības policiju, mani informēja, ka jau saņemta informācija un tuvākā ekipāža tiks nosūtīta...pagaidījām minūtes 7 neviens nebrauca, bet ņemot vērā, ka iecirknis ir tikai 300 metru tālāk, biju pārliecināts, ka viss tiks atrisināts! Liels bija mans šoks, kad braucot mājā no ekskursijas šī pati kompānija atradās turpat un turpināja lietot alkoholu...Rīgas pašvaldības policija ar savu nerīcību, Jūs panācāt pilnīgu manu neticību Jūsu struktūrai, jo tik klaju agresiju un naida runas nebiju savā dzīvē piedzīvojis un mans 7 gadus vecais dēls joprojām man jautā, kādēļ šī sieviete uz mums kliedza!" raksta Gints.
Uz šo ierakstu reaģēja arī Rīgas vicemērs Linda Ozola. "
"Ņemot vērā situācijas nopietnību valsts iekšējās drošības jomā, pēc mana lūguma Rīgas pašvadības policija veica iekšēju pārbaudi, un varam apstiprināt, ka, ieraksta autoram zvanot uz 112, zvans tika pāradresēts uz policijas tālruni 110 un pieteikums nodots tālāk kolēģiem Valsts policijā. Šo izsaukumu nesaņēma Rīgas pašvaldības policija, tāpēc uz jautājumu par to, kas tika darīts, lai pārtrauktu pārkāpumu un noskaidrotu notikušā apstākļus saistībā ar naida izpausmēm, ir jāatbild Valsts policijai."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:06

Jaunākās diskusijas