Vēl viena aizdomīga nāve Maskavā; "Lukoil" viceprezidents izkritis pa slimīcas logu [papildināts]

tautaruna.lv, Ziņu aģentūra LETA 1.septembris 2022, 10:15
 
Pixabay.com
Krievijas naftas koncerna "Lukoil" viceprezidents Ravils Maganovs atrasts miris pēc kritiena no Maskavas Centrālās klīniskās slimnīcas loga, atsaucoties uz vietējiem medijiem, vēsta Lietuvas TV3.

Viņa ķermeni atrada slimnīcas darbinieki. Notikuma vietā strādā policija. Viena no notikušā versijām ir pašnāvība.

Arī aģentūra "Interfax" ziņo, ka Maganovs gājis bojā, bet ziņapmaiņas platformas "Telegram" kanāls "Mash" vēstī, ka "Lukoil" direktoru padomes priekšsēdētājs varētu būt izdarījis pašnāvību.

Arī Kremļa kontrolētā aģentūra "RIA Novosti" norāda, ka "Maganovs, visticamāk, izdarījis pašnāvību".

Tikmēr "Lukoil" oficiāli paziņojis, ka Maganovs miris pēc smagas slimības, raksta "RIA Novosti".

Ravils Maganovs "Lukoil" uzņēmumos strādāja kopš 1993. gada. 2020. gadā viņš tika iecelts par "Lukoil" direktoru padomes priekšsēdētāju. R. Maganovam bijuši vairāki valsts apbalvojumi, un viņa brālis Nailis ir uzņēmuma "Taneko" direktoru padomes priekšsēdētājs un "Tatņeftj" direktoru padomes loceklis.

Viņam bija 67 gadi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 2

 
Anonīms
 

Daudzas šādas "pašnāvības" ir psiholoģiskā terora metodes Zersetzung pielietošanas sekas. Lai cilvēku novestu līdz pašnāvībai ar viņu aktīvi ir jādarbojas apmēram 2-3 mēneši. Vajātais cilvēks jūt ka tiek vajāts, bet baidās par vajāšanām kādam stāstīt, jo uzreiz tiks sūtīts pie psihiatra. Šobrīd tikai Vācijas masu medijos ir atrodami apmēram 3 miljoni rakstu par Zersetzung metodi. Latvijas un Krievijas masu mediji par šo metodi klusē jo drošības dienesti arī pašlaik šo metodi aktīvi izmanto lai nogalinātu vadošām aprindām bīstamos cilvēkus. No šīs metodes var izsargāties divos veidos. Nr.1 Par visu izstāstot cilvēkiem, kuriem var uzticēties. Nr.2 Rakstot ziņojumus Valsts Drošības dienestam atklāti nosaucot vismaz dažu vajāšanās iesaistīto cilvēku vārdus.

1.septembris 2022, 14:32 Atbildēt

Krievijā augstus amatus var ieņemt tikai atbalstot Putinu. Redzot kā Putins slepkavo cilvēkus Ukrainā, jau sen skaidrs, ka vecim lielas problēmad ar galvu. Šis amats bija liela nauda, tā kā tas, kurš tur līda, apzinājās riskus.

Tā kā turpiniet tikai krievi krievijā atbalstīt savu ķerto caru un nebrīnieties par sekām

2.septembris 2022, 7:35 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:07

Jaunākās diskusijas