Ārsta biedējošie vārdi lika vīrietim notievēt par 60 kilogramiem

tautaruna.lv 16.jūlijs 2021, 15:30
 
Ekrānšāviņš no video/youtube
Pēc briesmīga brīdinājuma, ko izteica ārsts, amerikānis zaudēja 60 kilogramus liekā svara. Viņa stāstu publicē izdevums Men’s Health.

Vīrietis vārdā Alekss kurš bērnībā kopā ar vecākiem pārcēlās uz dzīvi ASV no Ukrainas, skolā saskārās ar apvainojumiem no vienaudžu puses. Viņš noslēdzās sevī, neapmeklējot nodarbības, spēlējot videospēles 16 stundas dienā un nepārtraukti pasūtot ēdienu mājās. "Es vienkārši sēdēju un ēdu, nedomājot par to, ko ēdiens man nodara," saka Alekss.

Maksimālais svars, ko viņš sasniedza, bija 165 kilogrami. Vīrietis atzīst, ka katru gadu viņam bija arvien grūtāk pārvietoties, un vienkāršākās darbības, piemēram, kāpšana pa kāpnēm vai došanās uz veikalu, viņam pārvērtās par īstu pārbaudījumu.

Viss mainījās, kad medicīniskās pārbaudes laikā ārsts jaunietim teica, ka, ja viņš nemainīs savu dzīvesveidu, viņš nenodzīvos līdz 30 gadiem.

Pēc šī brīdinājuma Alekss pilnībā atteicās no neveselīgā ēdiena, kas bija viņa ēdienkartes pamatā, un sāka sportot. "Šis ir piemērs, kad teiciens "dari vai mirsti" tika pateikts burtiskā nozīmē," atceras vīrietis.

Rezultātā viņam izdevās nomest 60 kilogramus un radikāli mainīt attieksmi pret dzīvi. "Iepriekš es baidījos skatīties spoguļos, tikt fotografēts un filmēts," saka Alekss. "Bet tagad es redzu savu atspulgu un jūtos laimīgs."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:57

Jaunākās diskusijas