Rīgā cilvēki pamana pamatīgi iereibušu pāri ar maziem bērniem; iesaista policiju

tautaruna.lv 16.jūlijs 2021, 16:02
 
F64
Kādiem vecākiem ne pirmo reizi grādīgie dzērieni izrādījušies svarīgāki par bērniem un kārtējo reizi šī ģimene sastapusies ar policistiem, vēsta “Degpunktā”.

Ap 18.30 viena no Pārdaugavā patrulējošajām policijas ekipāžam nosūtīta uz Lapu ielu, kur līdzcilvēki bija ievērojuši kādu pamatīgi iedzērušu pārīti. Tas nebūtu nekas ārkārtējs, ja vien abiem līdzās nebūtu divi mazi puisēni.

Ierodoties notikuma vietā, autopatruļas darbinieki atpazina attiecīgās personas, jo jau iepriekš viņi bija nonākusi policijas redzeslokā saistībā ar informāciju, ka, iespējams, ģimenē ir bērnu augšanai un attīstībai nelabvēlīga situācija.

Vīrietis, runājot ar policiju, šļupstēja, pāris arī grīļojās un abi mazie zēni bija ar netīrām rokām, seju un apģērbu. Bērnu vecākiem likumsargi jautāja, vai lietoti alkoholiskie dzērieni. Vīrietis atbildēja, ka ir lietojis, savukārt sieviete - bērnu māte - noliedza alkohola lietošanu.

Lai arī sieviete noliedza, ka dzērusi, alkometrs pirmajā reizē uzrādīja gandrīz trīs promiles viņas organismā.

Pārbaude parādīja, ka vīrietim ir 2,5 promiļu reibums, bet sievietei - trīs promiles. Ņemot vērā visas pazīmes attiecībā uz bērniem nelabvēlīgo vidi un viņu vecāku alkohola reibuma pakāpi, zēni tika nošķirti no ģimenes un nogādāti krīzes centrā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas