VIDEO: "Prātam neaptverams skats"; pie lielveikala Rīgā atrasts iespaidīgs daudzums beigtu zivju

tautaruna.lv 16.jūlijs 2021, 19:48
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Kāda sociālā medija "Facebook" lietotāja dalījas ar video, kurā ir redzams pavisam neikdienišķs skats pie tirdzniecības centra "Sāga", Rīgā.
Sieviete šodien, 16. jūnijā, bija devusies pastaigā gar ūdenstilpni, kura atrodas pie tirdzniecības centra "Sāga" un pamanīja, ko neparastu.
"Šodien pastaigājoties gar ūdenstilpni pie T/C Sāga manu uz manību piesaistīja krastā esošais objekts. Piegāju tuvāk lai paskatītos un ieraudzīju prātam netveramu skatu!"
Sieviete ieraudzīja, ka ūdenstilpnes krasts ir pilns ar beigtām zivīm.
"No sākuma domāju, ka kāds vienkārši zivi izmetis, bet izrādas trakāk ! Viss krasts pilns ar beigtām zivīm! Šo ūdenstilpni zinu sen, bet ko tādu redzu pirmo reizi!"
Sociālā medija lietotāji pauda savas versijas, kāpēc ir radusies šāda situācija. Lielākoties tika minēts tas, ka pie vainas varētu būt apkārt valdošais karstums.
"Karstums! Pirms pāris dienām Musas upe bija pārsniegti 30 grādi. Šaja udenstilpnē, kur ir stāvoss ūdens, mierīgi varēja būt pat augstāka. Zivīm trūkst skābeklis," pauda kāds komentētājs.

Valsts vides dienests (VVD) ziņu aģentūrai LETA atzina, ka šajā ūdenstilpnē tiks mērīta skābekļa koncentrācija, lai varētu izvērtēt, kāpēc gājušas bojā zivis.

Šī ūdenstilpne atrodas pavisam netālu no Dreiliņūpītes. Šonedēļ tajā tika konstatēts piesārņojums. Atbildīgais dienests atzīst, ka abi notikumi ūdenstilpnēs nav tieši saistīti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:44

Jaunākās diskusijas