Vīrs nogalina sievu un cer izsprukt no soda; viņu aiz restēm palīdz nogādāt mirusī sieviete

tautaruna.lv 3.marts, 14:20
 
pexels.com
Skotijā, Edinburgā, notikusi šausminoša slepkavība. Vīrs nolēma nogalināt savu sievu un vēl nedzimušo bērnu. Lai arī viņam šķita, ka slepkavība ir rūpīgi izplānota, viņa noziegumi tika atklāti. Interesantākais, ka lietu palīdzējusi atrisināt nogalinātā sieva, vēsta "The Sun".

Kā tas ir iespējams, ka slepkavības lietu palīdz atrisināt nogalinātā persona?

Izrādās, ka nogalinātā Favzijaha Javeda ir studējusi jurisprudenci, iespējams, tieši tas ir noteicošais faktors.

Kašifs, Favzijahas vīrs, uzbruka savai sievai Artūra Krēsla kalnā. Viņš savu sievu pagrūda un bija plānojis notikušo novelt uz nejaušu negadījumu. Nokrītot lejā no paugura, sieviete bija smagi ievainota, taču vēl bija pie samaņas.

Notikuma vietai gāja garām kāds cilvēks, kuram Favzijaha lūdza, lai pie viņas nelaiž klāt vīru, jo viņš ir viņu pagrūdis. Tomēr tas nav viss. Izrādās, ka sieviete vairāku mēnešu garumā bija apkopojusi pierādījumus pret savu vīru, ja gadījumā kaut kas ar viņu notiktu.

Viņa vairāku mēnešu garumā bija ierakstījusi savas un vīra telefonsarunas, kuru laikā viņš izteica viņai draudus. Tāpat Favzijaha divas reizes bija devusies uz policijas iecirkni, lai iesniegtu iesniegumu par vīra aizskarošo uzvedību. Lai arī iesniegumi tika iesniegti, viņai abas reizes atteica policijas palīdzību un iesaisti.

Pēdējais saņemtais iesniegums tika iesniegts vien dažas dienas pirms tam, kad viņa tika nogalināta.

Slepkavība tika pastrādāta 2021. gadā, un šobrīd 29 gadus vecais Kašifs ir saņēmis sodu. Viņš ir atzīts par slepkavu, un viņam aiz restēm būs jāpavada vismaz 20 gadi. Ja Favzijaha iepriekš nebūtu savākusi pietiekami daudz pierādījumu pret savu vīru, ka pastāv aizdomas, ka viņš var pastrādāt noziegumu, iespējams, viņš nemaz netiktu notiesāts. Viņš tiesas sēdēs vairākkārt uzvēra, ka tas bija nelaimes gadījums, sieva esot paslīdējusi un nokritusi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

3.marts

 
 
 
 
 

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:19

Jaunākās diskusijas