Tēvs sašutis par redzēto Rīgā populārā bērnu atrakciju parkā

tautaruna.lv 3.marts, 3:00
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Rihards kopā ar bērnu apmeklējis atrakciju parku “Marymaris”, kas atrodas vienā no galvaspilsētas tirdzniecības centriem. Pēc apmeklējuma nācies secināt, ka izklaižu parkā pieklibojot higiēnas prasību ievērošana, jo viena no atrakcijām bijusi klāta putekļiem, vēsta "Bez tabu".
"Es tur sēdināju virsū [bērnu], lai šļūc lejā, un paskatījos, ka baigi dīvaini - kā var būt tik netīrs bērnu laukumā. Imunitāte jāstiprina, bet varbūt ne šādā veidā. Tie [putekļi] ir sakrājušies ļoti ilgā laikā. Ja tur ir netīrs, tad kāds ir viss pārējais? Daudz jau cilvēkam nevajag, lai saprastu, ja tāda ir viena vieta, tad kas notiek ar visu pārējo."

"Marymaris" pārstāvji skaidro:

"Izklaides centrā "Marymaris" notiek uzkopšana katru dienu, no rīta un dienas laikā. Lai saprastu, no kurienes ir radušies putekļi uz tubinga kalniņa, ir jāsaprot, kā darbojas šī atrakcija. Piepūšamie riņķi, lai slīdētu droši pa tubinga kalniņu, katru dienu kalniņš ir jāiesmērē ar līdzekli, kas līdzīgs ir silikonam. Sastāvs pats par sevi ir ļoti lipīgs, tā rezultātā putekļi līp klāt ik sekundi un neceļas augšā gaisā, bet nosēžas uz tubinga virsmas."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

3.marts

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas