"Interneta detektīvi" izsaka absurdus pieņēmumus, kur pazudusi Keita Midltone

tautaruna.lv 3.marts, 11:40
 
George Rogers/SIPA/Scanpix/Leta
Kaislīgākie britu karaļnama fani pamanījuši, ka no sabiedrības redzesloka ir pazudusi Keita Midltone. Velsas princese starmešu gaismā nav gozējusies kopš gada sākuma, kad tika paziņots, ka viņa ir nogādāta slimnīcā. Tā kā princese jau ilgāku laiku nav manīta publiski, "interneta detektīvi" izplata dažādas baumas, kas ar viņu noticis.

Medijs "Daily Star" apkopojis dažas no interesantākajām un amizantākajām sazvērstības teorijām un baumām par Velsas princesi.

Velsas princesei šī gada sākumā tika veikta vēdera dobuma operācija. Kensingtonas pils 17. janvārī paziņoja, ka operācija noritējusi veiksmīgi.

Par spīti tam, Keita nav redzēta sabiedrībā kopš nogādāšanas slimnīcā. Kāds sociālo mediju lietotājs raksta: "Tas ir dīvaini, ka nebija neviena fotoattēla, kurā viņa būtu redzama pametot slimnīcu."

Vieni no vissavādākajiem pieņēmumiem ir tādi, ka patiesībā Keita ir ielu mākslinieks Benksijs, kuru neviens nekad nav redzējis, un tāpēc šobrīd viņa nolēmusi pazust. Tāpat tiek spekulēts, ka Keita devusies uz Villija Vonkas, filmu tēla, zemi un vairs nekad neatgriezīsies.

Tikmēr citiem ir daudz racionālāki pieņēmumi. Daļa fanu uzskata, ka Keita joprojām atveseļojas pēc operācijas, iespējams, viņai radušies kādi sarežģījumi.

Citi uzskata, ka Keitai šobrīd varētu būt nervu sabrukums. Vēl daļa fanu ir pārliecināti, ka karaliskais pāris šķiras.

Interesanti, ka kāds pat ir aizdomājies par to, ka Keita pazudusi no starmešu gaismām, jo gatavojas veikt plastisko operāciju. Precīzāk - tieši dibena palielināšanas operāciju.

Kensingtonas pils publiski paziņojusi, ka šobrīd Velsas princese atveseļojas no operācijas un pie darba pienākumiem neatgriezīsies līdz Lieldienām. Sīkāki skaidrojumi netiek sniegti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

3.marts

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas