Holivudas aktrise sadusmo internetu ar izteikumiem par ukraiņu sievietēm

tautaruna.lv 3.marts, 2:00
 
depositphotos.com
Amerikāņu aktrise Megana Foksa sadusmojusi fanus un interneta lietotājus ar neviennozīmīgu vēstījumu, kurā viņa aizskaroši runā par ukraiņu sievietēm.

Megana Foksa "Instagram" publicēja fotoattēlu ar Teilori Sviftu, ar kuru viņa pavadīja laiku "Super Bowl".


Aktrise fotoattēlam pievienoja komentāru: “Ak dievs, paskaties, kā es esmu mainījusies... Es nemaz neizskatos pēc sevis. Izrādās, tā bija tikai fotogrāfija no mobilā telefona, kur es izskatījos pēc ukraiņu piepūšamās lelles. Patiesībā es izskatos kā viena no tām superdārgajām silikona seksa lellēm, kuras var iegādāties tikai Japānā.”

Šis paziņojums par ukraiņu sievietēm izraisīja interneta lietotāju sašutumu, Starp tiem, kas nenovērtēja aktrises “jokus”, bija ne tikai ukraiņi, bet arī sievietes no citām pasaules valstīm.

“Pretīgs ieraksts, ņemot vērā, cik daudz ukraiņu sieviešu pēdējā laikā ir kļuvušas par vardarbības upuriem”, "Vienīgā lētā lieta te ir jūsu lētais šāviens uz ukraiņiem, kuri tikai cenšas izdzīvot karā. Pretīgi”, “Man šķiet, ka joprojām pastāv ksenofobija pret Austrumeiropu”, “Es tiešām mēģinu saprast, kāpēc piepūšamās lelles saukt par ukraiņu ir smieklīgi, bet es nevaru. Atvainojiet. Kas par joku? Kas ir tik smieklīgi?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

3.marts

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas