Madonna pieļauj rupju kļūdu un izplata nepatiesas ziņas par nelaiķa mūziķi

tautaruna.lv 3.marts, 17:20
 
depositphotos.com
Skandalozā popmūzikas superzvaigzne Madonna šobrīd devusies koncerttūrē. Slavenās dziedātājas sacītais tūres laikā sarūgtinājis kāda mūžībā aizgājuša mūziķa ģimeni un draugus, vēsta "Daily Star".

Kā tiek ziņots, savas koncerttūres laikā Madonna ne tikai izpilda savas skanīgākās un populārākās dziesmas, bet arī piemin tos māksliniekus, kuri mūžībā devušies AIDS dēļ.

Lai arī viņas rīcība tiek novērtēta, tomēr kāda mūziķa ģimene ir šokā par to, ka popmūzikas karaliene izplata nepatiesas ziņas par viņu ģimenes locekli.

Kā izrādās, Madonna aizskārusi nelaiķa Lutera Vandrosa ģimeni, draugus un pārstāvjus. Luters Vandross bija amerikāņu soulmūzikas un R&B dziedātājs. Viņš mūžībā devās 54 gadu vecumā (2005. gadā) pēc tam, kad divas nedēļas bija pavadījis komā.

Dziedātāja mantojuma pārstāvis sacīja: "Luters Vandross nomira 2005. gadā pārciesta insulta komplikāciju dēļ. [..] Luteram nekad netika diagnosticēts AIDS vai HIV vīruss."

Mūziķa tuvinieki, uzzinot, ka Madonna savas koncerttūres laikā min, ka Vandrosa dzīvību laupīja AIDS, bija nikni, jo tā nav taisnība un dziedātāja izplata melus. Šobrīd Madonna ir spiesta veikt grozījumus savā priekšnesumā, lai turpmāk koncertos neizplatītu nepatiesu informāciju.

Sava priekšnesuma laikā Madonna godina arī grupas "Queen" solistu Frediju Merkūriju, mākslinieku Kītu Haringu un fotogrāfu Herbu Ritsu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

3.marts

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:26

Jaunākās diskusijas