Vīrietis soctīklos dalās ar atlaižu laikā nopirkto un saņem gūzmu negāciju

tautaruna.lv 3.marts, 16:20
 
pexels.com
Pārtikai kļūstot arvien dārgākai, cilvēki arvien biežāk pievērš uzmanību akcijām un cenšas iegādāties ēdienu nedaudz lētāk. Daudzviet pasaulē, tostarp arī Latvijā, novērojams, ka, derīguma termiņam ejot uz beigām, veikali konkrētos produktus mēdz pamatīgi nocenot, lai tie tiktu izpirkti. Šādā veidā veikals var ātrāk notirgot konkrētos produktus, bet pircēji iegādāties sev vēlamo par izdevīgu cenu.

Lielbritānijā kāds vīrietis saņēma sabiedrības nopēlumu par to, ka bija iegādājies šādu nocenotu ēdienu vietējā pārtikas veikalā "Aldi".

Vīrietis sociālajos medijos dalījās ar savu guvumu, parādot, ka par neticami zemu cenu nopircis neskaitāmi daudz gaļas produktu. Kopskaitā astoņas kastītes svaigas gaļas par puscenu.

Vīrietis vārdā Nikolass vēlējās arī citus informēt par neticami zemajām cenām, taču viņa labos nodomus citi kritizēja. Viņš sociālajā medijā "Facebook", kādā vietējās kopienas grupā, ievietoja ierakstu, parādot, ko ir nopircis un par kādu cenu. Tāpat vīrietis atklāja, ka viņam ir neticami paveicies, jo tieši tajā brīdī, kad atradās veikalā, pārdevēja plauktā krāmēja nocenoto gaļu. Vēloties tikai labu, Nikolass atklāja visiem, kurā dienā tas notika un cikos, iespējams, ka tieši konkrētā dienā un laikā veikalu plauktos izvieto lētus produktus.

Lai arī viņš vēlējās tikai labu, pastāstot citiem par savu veiksmi, Nikolass saņēma pretī lērumu negatīvu komentāru:

"Jūs nolēmāt tos visus nopirkt un neatstāt nevienu [kastīti] citiem?"

"Tā ir mūsdienu sabiedrības problēma, visu tikai sev, sev, sev," norādīja kāds neapmierināts "Facebook" lietotājs.

Tikmēr kāds cits apgalvoja: "Es ņemtu tik daudz, cik es varētu apēst."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

3.marts

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:06

Jaunākās diskusijas