Pārdaugavieši pārsteigti par konstatēto kādā dzīvoklī

tautaruna.lv 17.februāris, 14:40
 
Kaspars Krafts/F64
Necilais koka nams Rīgā, Dāvida ielā, nerada nekādas aizdomas par tur notiekošo uzņēmējdarbību, taču izrādās, ka vienā dzīvoklī vien reģistrēti vairāki uzņēmumi, vēsta "Bez Tabu".

Publiski pieejama informācija liecina, ka dzīvoklī reģistrēti kā būvniecības uzņēmumi, tā Montesori filozofijas piekritēji un taksometru pakalpojumu sniedzēji - SIA “EB Building”, “Kaivis”, “Montessori māja”, “Seurem”, “TAPA-GA”, “TerInteriors”, kā arī “Vinsil”.

"Ielas pusē ir dzīvoklis, kurā dzīvo bomži, kuri vāc krāmus un atkritumus un katru dienu lieto alkoholu, rīko ballītes ar skaļu mūziku. Izlasot manā pastkastītē iemestu sūtījumu, sapratu, ka šajā mājā ir reģistrēts uzņēmums, konkrēti dzīvoklī, kurā dzīvo bomži. Izradās, kaimiņi čakli pastrādājuši un nodibinājuši 10 uzņēmumus savā vienistabas dzīvoklī," saka nama iedzīvotāja.

Pa durvju spraugu redzams, ka miteklī valda pamatīga nekārtība, netīrība, kā arī jūtama ne pārāk patīkama smaka.

Sarunas iniciatīvu drīz vien uzņemas vīrietis, kurš esot dzīvokļa īpašnieka brālis. Abi vairs nespējot sadzīvot, tādēļ īpašnieks nu dzīvojot citur. Viņam gan tā ir pirmā dzirdēšana, ka dzīvoklī reģistrēts kāds uzņēmums.

Nejauši sastaptā mājas iedzīvotāja norāda, ka aptuveni reizi mēnesi pie ēkas piebraucot vīrieši ar dārgām mašīnām, kuri sarunājas ar nolaistā dzīvokļa iemītniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:42

Jaunākās diskusijas