Sieviete piedzemdē mazuli "McDonald's" stāvvietā

tautaruna.lv 17.februāris, 15:30
 
depositphotos.com
ASV, Viskonsinā, noticis kas neparasts – sieviete bija spiesta dzemdēt savā automašīnā tieši "McDonald's" stāvvietā. Mazulis piedzima ļoti ātri, un tagad ar viņu un mammu viss ir kārtībā.
Viskonsinas iedzīvotāja Analīsija Beka (25) žurnālistiem pastāstīja, ka viņa vienmēr drebējusi, lasot stāstus par bērniem, kas dzimuši neparastās vietās. Viņa saka, ka tās bija viņas lielākās bailes. Bet sagadījās tā, ka pati sieviete dzemdēja "McDonald's" autostāvvietā.

Tas notika, kad Beka bija 38. grūtniecības nedēļā. Ap pulksten 23.00 viņa juta vieglas kontrakcijas. Sākumā Analīsija domāja, ka tās ir viltus kontrakcijas, un atkal aizmiga. Bet tad viņu pamodināja stipras sāpes. Dažas minūtes vēlāk sievietei nogāja ūdeņi.


Pāris devās ārā pa durvīm, tiklīdz ieradās Analīsijas māte, lai parūpētos par viņu vecākajiem bērniem, trīs gadus veco Džeisu un 17 mēnešus veco Obriellu. Analīsija joko, ka nekad nav redzējusi savu vīru Danielu braucam tik ātri. "Mēs atradāmies automašīnā apmēram divas minūtes, kad es teicu: "Daniel, tev ir jāapstājas, man liekas, ka es sēžu mazulim uz galvas." Tajā brīdī es zināju, ka mazulis nāk," atceras sieviete.

Daniels iebrauca "McDonald's" autostāvvietā un piezvanīja 911. Pulkstenis bija 3.55, un stipri sniga. Sieviete stāsta, ka trīs reizes spiedusi un mazulis piedzima. Feldšerei tik tikko izdevās bērnu notvert.

Par laimi, viņš bija pilnīgi vesels un viss bija kārtībā. Slimnīcā viņam veica visas pārbaudes.

Pāris bērnu nosauca par Miku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:23

Jaunākās diskusijas