Magones kavalieris paziņo grandiozus jaunumus

tautaruna.lv 17.februāris, 1:30
 
Dmitrijs Suļžics/MN
Andri Rudzīti plašāka sabiedrība iepazina dažādos TV šovos, piemēram, "Lauku sēta". Kādu brīdi viņš bija arī Magones Liedeskalnas kavalieris un abi amzierējās šovā "Slavenības. Bez filtra".

Nesen atkal abu ceļi krustojās. Kā ziņo laikraksts "Druva", viņš izdevis grāmatu “Vecpuiša rokasgrāmata”.

“Grāmata ir par mīlestību - patiesāko, neatkārtojamāko, īstāko. Par mīlestību pret sevi. Vīrieši to bieži aizmirsuši. Esmu daudz diskutējis ar precētiem vīriešiem, viņi apgalvo, ka bez sievietes nevar iztikt, negrib dzīvot vienatnē un izlemt, ko darīt vai ko nedarīt. Viņiem nepieciešama sieviete, kas tur aiz krāgas. Esmu sirdī brīvs, un man nevajag otru cilvēku, lai justos labi. Nu ja, otru cilvēku jau vajag, bet ne visu laiku,” klāstīja autors.

Grāmatas atvēršanā piedalījās arī televīzijas šovos pazīstamā Magone Liedeskalna.  “Viņam ir savs funktieris, un tas dzen dzīvi uz priekšu. Andris nedzīvo pēc maniem standartiem, viņam savi un savs ceļš. Mums gāja traki. Ne viss, kas dzīvē nāk pretī, ir derīgs. Nevaru pieņemt tādu dzīvi kā viņam - ne māju, ne naudas. Bet viņam pasaule pie kājām, māk dzīvot ar skaistu sirdi. Dievs viņu radījis visiem par prieku un baudījumu. Ar viņu ir interesanti, humors būs vienmēr.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas