Sieviete, pieminot mūžība devušos mammu, uztetovē tetovējumu, izmantojot viņas pelnus

tautaruna.lv 23.decembris 2023, 17:40
 
unsplash.com
Dodoties mūžībā tuvam cilvēkam, katrs reaģē un izpauž emocijas citādāk. Reizēm sēru ietekmē cilvēki mēdz rīkoties savādi, tā vismaz apkārtējiem var šķist. Kāda sieviete no ASV nolēmusi ļoti netradicionālā veidā godināt savu mammu. Viņa  uztetovēja jaunu tetovējumu, kur krāsai piejaukti klāt mammas pelni, vēsta "Euro News".

"Viņa jau bija daļa no manis, bet tagad viņa patiešām būs daļa no manis uz visiem laikiem un varēs mani pavadīt manos piedzīvojumos," saka Skauta Franka.

Kā izrādās, tad tas nav nekāds unikāls gadījums. Arvien vairāk cilvēku šādi mūsdienās mēdz rīkoties.

ASV ir pats speciāls tetovēšanas salons, kur tetovējumu māksliniece Keita Duke rada šādus mākslas darbus.

Māksliniece, kura Kalifornijā vada studiju "Steel Honey", šo tehniku, tetovēšanas mākslā izmantot cilvēku pelnus, ​​sāka pētīt pirms trīsarpus gadiem, kad viens no viņas klientiem vēlējās īpaši pieminēt savu mirušo suni.

"Daudzi cilvēki domā, ka tas ir nehigiēniski," skaidro tetovētāja, kura pati zem ādas ietetovējusi sava tēva pelnus. "Šeit, Amerikas Savienotajās Valstīs, tas tiek diezgan kritizēts, jo cilvēkiem par to nav zināšanu," viņa saka. "Cilvēki mēdz pretoties tam, kas viņiem nav zināms." Bet māksliniece apgalvo, ka, ja tas tiek darīts pareizi, nav risks iegūt infekcijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas