Nosaukti šī gada lielākie Holivudas neveiksminieki

tautaruna.lv 23.decembris 2023, 13:20
 
pexels.com
ASV iknedēļas preses izdevums "The Hollywood Reporter"nosaucis šī gada lielākos Holivudas neveiksminiekus, vēsta "Daily Mail".

Medijs publicējis savu 2023. gada apskatu, izceļot tās slavenības, kurām šogad ir ļoti veicies un tās, kurām nav izdevies sasniegt savu mērķi.

Kopumā tika minētas 11 slavenības, kurām šis, 2023. gads, nebija viņu gads. Tiek izcelts, ka slavenais pāris princis Harijs un viņa laulātā sieva Megana Mārkla ir vieni no pašiem lielākajiem neveiksminiekiem.

Viņi par Holivudas neveiksminiekiem kļuvši, jo tika izsmieti galvenokārt par prinča sarakstīto biogrāfiju "Spare", gan par neveiksmīgo centienu radīt "Netflix" dokumentālo filmu par viņu dzīvi, kā arī neizdevušos podkāstu "Spotify".

"Spotify" jūnijā pēc vienas sezonas pārtrauca Meganas podkāsta pārraidi "Archetypes". Uzņēmuma vadītājs Meganu nosauca par krāpnieci. Tikmēr "The Hollywood Reporter" savā publikācijā min, ka pāris aizmucis no Lielbritānijas "dienesta dzīves", lai kļūtu par slavenībām ASV, taču viņiem tas nekādi nav izdevies.

Pārim "The Hollywood Reporter" neveiksminieku sarakstā pievienojās aktieris Ezra Millers. Neveiksminieku sarakstā iekļauts arī Īlons Masks, pateicoties savai mikroblogošanas vietnes "X" vadībai, kuras vērtība gada laikā ir kritusies no 44 miljardiem līdz 19 miljoniem dolāru.

Tikmēr par gada veiksminiekiem atzīta dziedātāja Teilore Svifta, aktrises Margota Robija un Grēta Gērviga, kā arī aktieru arodbiedrības vadītājs Frens Drešers, filmas "Oppenheimer" režisors Kristofers Nolans u.c.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

23.decembris 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas