Galda spēle "Monopols" palīdz sievietei izkļūt no parādiem

tautaruna.lv 23.decembris 2023, 18:20
 
pexels.com
Abija Hokavaja no Lielbritānijas atklāj, ka reiz viņai dzīvē negāja viegli, taču pateicoties galda spēlei "Monopols", viņai izdevās dzēst parādus un sākt dzīvot laimīgu dzīvi, vēstīts "The Sun".

Abija atklāj, kad būdama 30 gadus veca, viņa izšķīrās no vīra un palika viena pati audzinām divus mazus bērnus. Tai pat laikā viņai bija izveidojušies lieli parādi, kas tā laika situāciju nemaz nepadarīja vieglāku.

Viņai bija lielas grūtības nomaksāt 24 000 britu mārciņu lielo parādu.

“Mani pārņēma bailes un nemiers, un es neredzēju gaismu tuneļa galā," tā laika situāciju skaidro Abija.

Pēc gada, kad Abija bija 31 gadus veca, viņa nejauši atrada multimiljonāra, īpašuma investora Pola Smita rakstu.

“Kad es redzēju Pola rakstu par to, kā finansēt īpašumu portfelī, manā galvā "iedegās" gaismiņa,” atceras Abija. Viņa min, ka reiz viņas mīļākā galda spēle bija "Monopols". Iedvesmojoties no tās, sieviete nonāca pie atziņas, ka iespējams pelnīt naudu strādājot, kā nekustamā īpašuma aģentei.

Sieviete izīrēja citu cilvēku īpašumus, kurus pēcāk izīrēja uz brīvdienām atpūtniekiem, tādējādi nopelnot naudu gan, lai segtu savu īres izdevumus, gan, lai nopelnītu. Sieviete noīreja divus nelielus īpašumus, vienojoties ar to īpašniekiem, viņa izvietoja sludinājumus, ka uz brīvdienām ir iespējams izīrēt apartamentus. Viņa atklāj, ka pirmajā mēnesī nopelnījusi 3300 britu mārciņas. Tādējādi sievietei vien astoņu mēnešu laikā izdevās dzēst milzu parādu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

23.decembris 2023

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas