FOTO: britu politiķa bilde soctīklos izpelnās sašutumu un kritiku

tautaruna.lv 23.decembris 2023, 14:40
 
via REUTERS/Scanpix/Leta
Britu konservatīvās partijas deptutāts Bens Bredlijs izraisījis sašutumu un neizprati sociālo mediju lietotāju vidū, publicējot fotogrāfijas tērpies kostīmā, vēsta "Daily Star".

Politķis par godu sava drauga 40. gadu dzimšanas dienas ballīte bija pārģērbies par pankroka mūziķi.

Fotogrāfiju kostīmā politiķis ievietoja mikroblogošanas vietnē "X".

Ar savu tērpu viņš vēlējās līdzināties populārās grupas "Green Day" solistam Billijam Džo Ārmstrongam. Tomēr soctīklu lietotāji bija kritiski, sakot, ka politiķis līdzinās pavisam citai personai, kura šobrīd atrodas ieslodzījumā.

Billijs Džo Ārmstrongs / Reuters/Scanpix/Leta

Politķis uzņemtajā kadrā redzams tērpies pieguļošā melnā kreklā, sarkanā kaklsaitē, šauros džinsos, kā arī, lai imitētu to, ka viņam ir tetovējumi, politiķis uzvilcis kreklu ar šādu apdruku.

Šādā tērpā ierasti bija redzams "Green Day" solists, taču acīgākie soctīklu lietotāji min, ka tieši šādu pašu apģērbu nēsāja rokgrupas "Lostprophets" dziedājs Ians Vatkinss, kurš pastrādājis dzimumnoziegumus. Šobrīd rokzvaigzne izcieš 29 gadus ilgu cietumsodu par vairākiem pastādātiem dzimumnoziegumiem, tostarp noziegumiem pret maziem bērniem un zīdaiņiem.

Vairāk "X" lietotāji norādīja, ka politiķis uz drauga svinībām ir izvēlējies neveiksmīgu tērpu. "Tā patiešām slikta izvēle, un tas nebija labākais lēmums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas