Rīgas domnieks ironizē par "pēc vēlēšanu pārsteigumu"

tautaruna.lv 8.oktobris 2022, 12:29
 
Pixabay
Šobrīd norit aktīvas sarunas par valdības veidošanu. Partijas tiekas viena ar otru, lai vienotos par iespējamo sadarbību. Šajā sakarā Rīgas domnieks Valdis Gavars pamanījis ko interesantu...

"Pēc vēlēšanu pārsteigums. Izrādās dažu partiju Rīgas domes deputāti māk sveicināties un gatavi ņemt vērā kolēģu viedokļus. Diez kas tāds noticis? Laikam grib dzirdēt viedokli , ka ar viņiem koalīcijā ir labi un tāpat vajadzētu arī lielajā mājā. ............," vietnē "Facebook" raksta V.Gavars.

Komentāros cilvēki steidz izteikt savu redzējumu.

Anna: "Nevajag viņus koalīcijā...Nevajag kundzīti koalīcijā, kura īsti nevarēja pirms gadiem pateikt vai Latvija bija vai nebija okupēta un viņai taču tik ļoti patīk ar žurnālistiem no mates Krievijas runāt krieviski... NA un AS velētāji to nesapratīs un liela daļa JV vēlētāju netik... Un ja būs ārkārtas vēlēšanas, tad JV tik labi neklātos"

Margarita: "Es domāju, ka Valdis Gavars domājis nevis SC, bet A/Par deputātus "

Anna: "Bet es domāju par progresīvajiem"

Nelda: "Valdis domāja PRO deputātus"

Jānis: Nu nesāc… opozīcijas garoziņa arī būs salda"

Jau ziņots, ka 14.Saeimas vēlēšanās labāko rezultātu sasniedza JV, kura nākamajā Saeimā ieguvusi 26 mandātus, seko Zaļo un zemnieku savienība - 16, AS - 15, NA - 13, "Stabilitātei!" - 11, "Progresīvie" - 10 un "Latvija pirmajā vietā", kura ieguvusi deviņus mandātus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:59

Jaunākās diskusijas