Tracis ap Elksniņa ierakstu uzņem apgriezienus

tautaruna.lv 8.oktobris 2022, 17:30
 
Pixabay
" Šādi izskatīsies Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas (DLRR) ražotie jaunie tramvaji pilsētas vajadzībām. Krāsojumu izvēlēsimies tuvākajā laikā. Kā, jūsuprāt, tiem būtu jāizskatās?" vakar vietnē "Facebook" rakstīja Daugavpils domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš, pievienojot arī tramvaja foto.

Facebook

Bilde parāvusi vaļā komentāru slūžas. Kamēr viena daļa aktīvi apspriež tramvaja krāsu izvēli, citi steidz apspriest bildē redzamo un izdarīt secinājums...

L. Mūrnieces ierakstu komentējis arī A. Elksniņš: "Manuprāt Jums tomēr būtu jāizlasa publikācijas teksts un nebūtu jāaizvaino viena no Čehijas pašvaldībām, kur šādi ripo. Fascinē arī spriestspējas “līmenis”. Gaidu atlaišanu par tramvaju krāsu izvēli."

Vel daļa skaidro, ka "tramvaja krāsojumam nav nekādas saistības ar Krievijas karogu. Tas ir Olomoucas sabiedriskā transporta krāsojums."

Twitter

Ivans: "Nekādā gadījumā neaizstāvu Elksniņu, viņa ideoloģiju utt., bet šī bilde ir no Čehijas pilsētas Olomouca. Tramvaja krāsojums attēlo Čehijas karoga nacionālās krāsas. Katrs redz to, ko viņš grib redzēt."

Kārlis: "Vispār jau velk uz Daugavpils karoga krāsām, bet toņi nebūs īstie."

Helmuts: "Es ziņu lasu pavisam tieši - krāsojums vēl tiks izvēlēts. No kurienes visi rauj, ka tas jau ir izvēlēts?!"

Frederiks: "Bet, vai tad tur nav skaidri teikts, ka krāsojumu vēl izvēlēsies? Tātad šis aplīmējums/krāsojums nebūt nav tas, kas parādīsies Daugavpilī."

Viens cīnītājs: "Cik papētīju, šis ir tramvajs Čehijā (tāpēc arī ČEHIJAS karoga krāsas). Tādus pašus modeļus komplektēs arī daugavpils vagonu rūpnīca savai pilsētai. Manuprāt, izmantota iespēja lai uzpūstu ziloni. Lai arī kāds lohs būtu Elksniņš, šis nav gluži tā kā sākotnēji šķiet."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas