FOTO: Kanje Vesta seju klāj zilumi; fani noraizējušies par repera veselību

tautaruna.lv 8.oktobris 2022, 16:00
 
Laurent VU/SIPA/Scanpix/Leta
Repera Kanje Vesta (Kanye West) parādīšanās Parīzes modes nedēļā raisījusi satraukumu fanu vidū. Viņš uz "Balenciaga" modes skati ieradies ar vairākām brūcēm uz sejas, vēsta "The Sun".

Parīzes modes nedēļa norisinājās no 26. septembra līdz 4. oktobrim.

2. oktobrī no tika zīmola "Balenciaga" modes skate, kurā piedalījās arī slavenais reperis.

Šī bija pirmā reize, kad reperis kāpa uz mēles un demonstrēja apģērbus. Sākotnēji modes skates apmeklētāji nemaz neatpazina slaveno reperi, viņš bija labi "nomaskējis" savu personību, ziņo "The Guardian".

Modes skates laikā vislielākā uzmanība vienmēr tiek pievērsta apģērbam, kuru prezentē modeles. Tomēr šoreiz, Kanje Vestam kļūstot par modeli, starmešu gaismā nonāca nevis apģērbs, bet gan repera seja.

View this post on Instagram

A post shared by yefanatics � (@yefanatic)

Viņa seju "rotāja" zilumi, kas raisīja domas, ka Kanje Vests ir neilgi pirms modes skates ar kādu sakāvies. Fotogrāfijās redzami ievainojumu uz sejas un asiņojoša lūpa.

Kā vēsta mediji, tad fanu satraukumam nav pamata, reperis nav cietis, bet gan redzamie ievainojumi bijis tikai "šovs" jeb neīsti.

Pirms izskanējušajām ziņām, ka repera seju neklāj īsti ievainojumi, fani sociālajos medijos pauda bažas un satraukumu par to, kas tā "apstrādājis" zvaigznes seju.

"Kurš viņu tā piekāvā?"

"Kāpēc vairākās fotogrāfijās izskatās, ka viņš ir piekauts?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas