Skats pie Auciema ezera pamatīgi izbiedē makšķernieku

tautaruna.lv 9.jūnijs 2022, 14:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Cēsu novada glābēju brigāde otrdien, 7. jūnijā, vairākas stundas pārmeklēja Auciema ezeru Raiskuma pagastā, lai pārliecinātos, ka ūdenskrātuvē nav noslīcis cilvēks, jo apstākļu sakritība liecināja par iespējamu nelaimes gadījumu, vēsta “Degpunktā”.
Apjucis suns, piesiets pie atkritumu konteinera roktura, slapji apavi ar zeķēm, kas pamesti tieši pie peldvietas. Šāds skats izbiedēja kādu makšķernieku, kurš bija devies agrā rīta zvejā.

Sākumā vīrietis nodomāja, ka meža ielokā ir kāds skrējējs, bet pēc ilgāka laika tomēr saprata, ka varētu būt noticis kas nelāgs, jo pie apvāršņa tā arī neparādījās ne suņa saimnieks, ne slapjo apavu īpašnieks.

Vjačeslavs, kurš izsauca glābējus, stāsta, ka notikuma vietā ieradies piecos no rīta makškerēt. Šķitis dīvaini, ka suns pamests guļ ceļa vidū, piekabināts pie konteinera. Viņš piepumpēja savu laivu, un, to nesot, pamanīja apavus, kuru īpašnieks nekur nebija sastopams. Tā nu izsaucis glābējus, domājot, kaut kas slikts atgadījies.

Uz notikuma vietu bija ieradusies gan Valsts policija, gan pašvaldības policija, kā arī ūdenslīdēju - glābēju brigāde. Pēc suņa atbrauca dzīvnieku patversmes darbinieks.

Pēc vairākām stundām atskanēja sauciens no krasta un pašvaldības policijas darbinieki aicināja glābējus atgriezties - paziņojot, ka suņa un pamesto apavu īpašnieks vienā personā ir atradies sveiks un vesels.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas