"Brīžiem pat nesarunājāmies"; Jānis Skutelis atklāj nezināmas detaļas par ģimeni

tautaruna.lv 9.jūnijs 2022, 4:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Viņš bija specifiska cilvēka tips, kam bija grūti komunicēt ar bērniem. Viņam arī garšoja alkohols un bija daudz inčīgākas lietas, ko darīt – tā par tēti saka komiķis Jānis Skutelis, kuram īpašas attiecības izveidojās ar mammu.

Kanāla 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi" Jānis atklāti saka, ka tolaik daudz strīdējies ar tēvu, taču atzīst, ka nav pat iedomājies, ka viņš var mēģināt tētim kā palīdzēt.

"Kad jau es biju paaudzies, man bija sajūta, ka es esmu visu sapratis dzīvē un es zināju, kurš ir labs cilvēks, kurš ir slikts cilvēks. Tētis man stabili bija pie "sliktajiem", jo viņš dara nepareizas lietas. Es to situāciju redzēju tā, ka man viņam vajag pateikt, ka tā nevajag darīt un viņš beigs," atklāts ir komiķis.

Savukārt starp viņu un mammu bijušas lieliskas attiecības un pat "nepamatota uzticība", jo viņš nezinot no kurienes tā radusies. Jānis atceras, ka 13 gadu vecumā bijis teātra nometnē Kuldīgā, kur iemīlējies meitenē no Ugāles. Pēc nometnes, kad viņš atgriezies mājās, mamma esot ļāvusi viņam apciemot meiteni, kura dzīvo otrā Latvijas galā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas