Galkins izsmej Kremļa propagandistus

tautaruna.lv 9.jūnijs 2022, 13:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Krievijas mākslinieks Maksims Galkins, kurš Ukrainu atbalstījis jau kopš kara sākuma, uztājās ar koncertu Izraēlā un izsmēja tādus Kremļa propagandistus kā Olgu Skabejevu un Vladimiru Solovjovu.

Maksims Galkins bija viena no pirmajām krievu slavenībām, kas nosodīja karu Ukrainā. Kremļa rīcības kritikas dēļ humorists tika iekļauts Krievijā aizliegto mākslinieku sarakstā, viņa koncerti tika atcelti un viņam vēlas atņemt balvas un titulus.

Internetā parādījies video, kā Galkins savā runā Izraēlā izsmej Olgu Skabejevu un Vladimiru Solovjovu, kuri viņu pretkara nostājas dēļ dēvē par "dzimtenes nodevēju", raksta portāls Glavred.

Tostarp, Galkins arī jokoja, ka Skabejeva un Solovjovs drīz varētu sākt uzbrukt ne tikai Ukrainai, bet arī citām valstīm.

"Arī Zviedrija pievienojas NATO. Es jau redzu šīs antiskandināviskās noskaņas. Es jau redzu, kā Skabejeva dedzina ABBA albumu. Es jums droši saku, ka tas nav tālu! Tiks aizliegtas Selmas Lāgerlēvas un Astrīdas Lindgrēnas grāmatas. Solovjovu jau redzu - viņš stāv un bļauj: "Karlsons!""

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas