VIDEO: pamatīgi iereibuši pasažieri lidmašīnā izraisa kautiņu; cieš arī pilots

tautaruna.lv 19.jūnijs 2022, 2:00
 
unsplash.com
Pavisam nesen aviokompānijas "WizzAir" reisā uz Krētu notika satraucošs incidents. Kāds lidmašīnas pasažieris, būdams "kunga dūšā", sarīkoja skandālu, kā rezultātā cieta lidmašīnas pilots, ziņo "The Sun".

"WizzAir" lidmašīna devās no Londonas uz Krētu, kad pēkšņi tajā sākas liela kņada, kas izvērtās pat kautiņā.

Nepatīkamais incidents norisinājās aptuveni pirms mēneša.

Kā stāsta notikuma aculiecinieki, tad starp diviem vīriešiem lidmašīnā izcēlās nopietns konflikts. Sākoties strīdam, tajā iesaistījās vēl trešais vīrietis, iedzērušā kunga draugs.

"Tas bija pilnīgs haoss. Vīrietis un viņa draugs visa lidojuma laikā bija ļoti skaļi un aizskaroši," stāsta viena no liktenīgā reisa pasažierēm.

Abi draugi traucēja mierīgo lidojumu citiem pasažieriem, tāpēc stujartēm nācās risināt esošo situāciju. Saprotot, ka abi draugi ir pamatīgā "kunga dūšā" un ir agresīvi, stujartes paziņoja, ka nolaižoties lidmašīnai, abus vīriešus sagaidīs policija.

Tas situāciju eskalēja pavisam negatīvā virzienā. Vīrieši ar šādu paziņojumu nebija apmierināti. Viens no vīriešiem kļuva īpaši neapmierināts un sāka daudzīt lidmašīnas salonu. Viņu steidzās nomierināt citi pasažieri. Kā rezultātā izcēlās kautiņš.

Samilzušo situāciju centās labot arī pilots. Iznākot no savas kabīnes, nonākot kautiņa vidū, arī pilots cieta no agresīvajiem, iereibušajiem pasažieriem.

"Puišu grupa centās viņu savaldīt. Iznāca pilots un puisis viņam iesita. Viņam viss bija kārtībā, bet bija redzams, ka viņš ir šokēts," stāsta lidmašīnas pasažiere.

Aculiecinieki stāsta, ka abi vīrieši esot bijuši ļoti lielā alkohola reibumā. "Abi vīrieši nepārprotami bija alkohola reibumā un lielījās, ka esot dzēruši lidostā kopš 10:00." Lidmašīna no lidostas izlidoja 18:00.

Reisa pasažieri pauž izbrīnu, ka abiem draugiem vispār bija atļauts iekāpt lidmašīnā. Viņi lidojuma laikā ir ne tikai skaļi un agresīvi uzvedušies, bet arī smēķējuši.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas