Kāpēc Putinam tualetē dodas līdzi miesassargs ar čemodānu?

tautaruna.lv 19.jūnijs 2022, 0:30
 
SCANPIX
Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam tualetē seko miesassargs ar čemodānu, kuru uzdevums ir savākt visu, ko prezidents aiz sevis atsājis, atsaucoties uz Francijas žurnāls "Paris Match" un Krievijas medijs "Projekt", vēsta pravda.com.ua.

Miesassarga uzdevums ir savākt Putina ekskrementus un urīnu, lai tos nebūtu iespējams izmantot analīžu veikšanai. Krievijas prezidenta veselības stāvoklis tie turēts tik lielā noslēpumā, ka Kremlī baidās, ka kāds varētu veikt analīzes, izmantojot Putina ekskrementus un urīnu.

Atsaucoties uz "Paris Match", arī lsm.lv vēsta, ka

ārvalstu vizītēs Putinu pavada Federālā apsardzes dienesta darbinieks, kurš ir atbildīgs par Putina izkārnījumu un urīna savākšanu. Tos savāc īpašās paketēs, ko ievieto čemodānā un izved atpakaļ uz Krieviju.

Šāda prakse izmantota Putina vizītes laikā Saūda Arābijā 2019. gadā, bet tas esot darīts jau 2017. gada maijā, kad Putins viesojies Versaļas pilī pie Francijas prezidenta Emanuela Makrona.

Pēdējā laikā parādās arvien vairāk baumu par viņa veselības stāvokli.

Krievijas medijs "Projekt" pirms pāris mēnešiem rakstīja, ka Putinu pavadošo mediķu komandas sastāvs varētu liecināt par viņa iespējamo slimošanu ar vairogdziedzera vēzi.

Kremļa preses sekretārs Dmitrijs Peskovs gan noliedzis, ka Putins būtu slims ar vēzi, bet "Projekt" publikāciju viņš raksturojis kā "melus un izdomājumus".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas