VIDEO: Ulbrokā autovadītājs ietriecas dzīvojamās mājas sienā

tautaruna.lv 19.jūnijs 2022, 16:45
 
F64
Ar rīģipša atlūzām pilna istaba, caurums privātmājas ārsienā, izvandīts pagalms un sadragāta ceļa infrastruktūra. Tā rītu bija lemts sagaidīt iedzīvotājiem Ulbrokā, Acones ielā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Aiz sevis atstājot īstu postažu, samīcītais ”Jeep” šķērsām apstājas privātīpašuma sētā. Šoferis no braucamā bija spējīgs izkāpt saviem spēkiem, tomēr drošības pēc apkārtējie uz notikuma vietu izsauca glābšanas dienestu un mediķus.

“Degpunktā” izdevās aprunāties ar negadījuma izraisītāju, vadītājs gan par notikušo izteicās visai lakoniski un šķietami pilnībā neapzinājās līdz kādām sekām varēja novest neaprēķinātais ātrums:

“Vienkārši aizgāju nekontrolējamā sānslīdē. (DP: Iznāk, jūs bijāt pie stūres?) Jā. Neveiksmīgi sanāca, teiksim tā. Mašīna ir jaudīga, nedaudz neaprēķināju ātrumu, un viss.”

Valsts policijā gūts apstiprinājums, ka braucējs pie spēkrata stūres atradās skaidrā un ar derīgām autovadītāja tiesībām. “Sākotnējā informācija liecina, ka autovadītājs bija braucis pa brauktuvi un kādu apstākļu dēļ nav ticis galā ar vadību, iespējams, uzbraukts uz apmales, kā rezultātā nostrādājis drošības spilvens, tādējādi autovadītājs nav redzējis, kur braukt, iebraucis sētā un atdūries pret mājas sienu. Precīzi notikušā apstākļi Valsts policijā vēl tiks skaidroti,” liecina likumsargu sniegtais komentārs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:02

Jaunākās diskusijas