Ukrainā nosvinētas īpašas dubultkāzas; jaunlaulātie iepazinušies kara apstākļos

tautaruna.lv 19.jūnijs 2022, 19:42
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Šodien rit Ukrainas kara 116. diena. Briesmīgais karš izpostījis vairāku cilvēku, ģimeņu dzīves, nodarījis nežēlīgas sāpes visai Ukrainas tautai. Tomēr četri cilvēki par spīti kara šausmām sastapuši savu mūža mīlestību un tagad mijuši gredzenus.

Kā ziņo medijs "People", tad 12. jūnijā gredzenus mija un dubulkāzas vienlaikus svinēja divi pāri, kuri iepazinās kara laikā, Ukrainas armijā.

14. mehanizētās kājnieku brigādes locekļi jeb jaunlaulātie iepazinās kara apstākļos, aizstāvot savu dzimteni.

Kāzas svinēja 23 gadus vecā Krištaina Ļuta ar 28 gadus veco Volodimiru Mikaļcuku un 23 gadus vecā Kristīna ar Vitāliju Oriliču.

Kā vēsta medijs, tad dubultkāzas norisinājās pie dzimtsarakstu nodaļas Družkivkā, aptuveni 40 kilometru attālumā no frontes līnijas.

"Karš ir karš, bet dzīve turpinās," sacīja jaunā sieva Krištaina.

"Es uzskatu, ka šeit ir runa par jaunas ģimenes izveidi — nav svarīgi, kur un kā tas notiek," piebilda otra jaunā sieva Kristīna.

Priesteris atzina, ka šīs bija primās laulības vienas brigādes ietvaros, kara laikā.

Kā min jaunlaulātie, tad viņu starpā ir uzplaukusi īsta mīlestība. Ja šobrīd nenoritētu karš, iespējams, viņi nemaz nebūtu satikušies. Iepriekš neviens no viņiem nebija pazīstams.

Izrādās, ka Krištaina ar Volodimiru lielāko savu dzīves daļu ir dzīvojuši aptuveni piecu kilometru attālumā viens no otra, taču nekad nebija tikušies. Abi jaunlaulātie satikās vien pirmoreiz pirms diviem mēnešiem.

Neskatoties uz to, ka viņi pazīst viens otru tikai īsu brīdi, jaunais vīrs atzina, ka neesot pieļāvuši pārsteidzīgu lēmumu. "Galvenais, ka mēs mīlam viens otru un gribam būt kopā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:56

Jaunākās diskusijas