Ukraiņu astrologs Vlads Ross: Par Putina galvu nauda jau esot samaksāta

tautaruna.lv 30.aprīlis 2022, 3:30
 
Ekrānuzņēmums/twitter
Ukraiņu astrologs Vlads Ross, pirms divām nedēļām prognozējot notikumus Ukrainā, brīdināja, ka pār Ukrainas pilsētām, tai skaitā Odesu, var līt bumbu lietus.

Aprīlis, maijs un jūnijs, pēc viņa teiktā, būs ļoti smags laiks Ukrainai. Viņš neizslēdza, ka Krievija varētu pielietot arī ķīmiskos vai takstiskos ieročus vai vismaz vēlēties to darīt. Tiesa, pēc viņa teiktā, Ukraina tikšot pasargāta no atomieročiem, bet tas nenozīmē, ka bumba nevarētu eksplodēt kaut kur citur pasaulē, piemēram, okeānā. Un tikai pēc tam - sākot ar jūliju, iestāšies nosacīti mierīgāks laiks. Krievijas armija savu karaspēku no Ukrainas izvedīšot rudenī. Pēc V. Rosa teiktā, Ukraina atgūšot arī Krimu.

V. Ross prognozē, ka Krievijas prezidenta Vladimira Putina dienas jau esot skaitītas, jo "par viņa galvu esot samaksāts". Taču tā kā Putins esot nomainījis visu savu apsardzi, nav zināms, vai iecere izdošoties. V. Ross aprēķini liecina, ka vislabākais zvaigžņu stāvoklis Putina režīma maiņai ir 16. jūlijs. Vienlaikus viņš atgādināja par Putina slikto veselības stāvokli, par ko viņš bija stāstījis iepriekšējās savās prognozēs ne vienu reizi vien. Līdz ar to, pēc V. Rosa prognozēm, jebkurā gadījumā, 2022. gads ir pēdējais Putina valdīšanas gads Krievijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas