Valdlaučos neadekvāts vīrietis pārbiedē daudzus apkārtējos

tautaruna.lv 30.aprīlis 2022, 17:30
 
F64
Veselības problēmas, reibums vai uzmanības piesaistīšana – patlaban policisti skaidro, kāds bija gados jauna vīrieša motīvs Valdlaučos apskādēt vairākas mašīnas. Pārkāpējs, riskējot ar savu dzīvību, ietvju vietā izdomāja staigāt pa brauktuvēm un spēkratiem, vēsta “Degpunktā”.
Gados jaunais vīrietis, kas Valdlaučos izcēlās ar neadekvātu rīcību, pamanījās pārbiedēt daudzus apkārtējos un sabojāt vairākus spēkratus. Pastaigājoties pa brauktuvi un ignorējot ceļu satiksmes noteikumu prasības, kā arī saniknoto šoferu skatienus, viņš kāpa uz mašīnām un staigāja pa braucamrīku jumtiem. Ar vienu no šoferiem pārkāpējs pat sarīkoja kautiņu.

“Neitralizēt” pārkāpēju izdevās kādam šoferim, kas nocēla vīrieti no savas mašīnas, lietoja fizisku spēku un noguldīja uz zemes. Policistiem atsteidzoties uz notikuma vietu, drīz kļuva skaidrs, ka bez profesionālas ārstu palīdzības notikuma vietā neiztikt.

Kamēr mediķi notikuma vietu vēl nebija sasnieguši, vīrietis pēc “aiziešanas gulēt” tomēr nāca pie samaņas. Viņš tika ievietots policijas dienesta mašīnā, kur pārkāpējs divos vārdos centās izskaidrot savu rīcību, bet, šķiet, ka vainas sajūtu par izdarīto viņš neizjuta.

“Man nav nekādu problēmu, es vienkārši mīlu to meiteni un es gribu viņai to pateikt sejā. Kāpēc rāpoju pa mašīnām? Es vienkārši sabijos. Jā, pēc tam aizmigu uz ceļa un apčurājos. Protams, ka man ar garīgo veselību viss ir kārtībā.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas