"Es daru visu, ko vien varu"; popzvaigzne cīnās ar nopietnām veselības problēmām

tautaruna.lv 30.aprīlis 2022, 20:30
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Populārā amerikāņu dziedātāja Halsija (Halsey) atklāj, ka veselības problēmu dēļ viņai nepieciešams laiks, lai atgūtos un spētu turpināt iesākto, ziņo "Daily Mail".

27 gadus vecā dziedātāja sociālajā medijā "Instagram" saviem faniem paziņoja, ka spiesta samazināt savu darba apjomu veselības problēmu dēļ.

"Pēdējās nedēļās es esmu ik pa laikam bijusi slimnīcā, risinot dažādas jaunas problēmas. Cenšos darīt visu iespējamo, lai viss būtu normāli [..]. Bet man ķermenis spēcīgi protestē," tā dziedātāja vēstīja faniem.

Izrādās Halsija jau ilgstoši cīnās ar endometriozi. Endometrioze ir ginekoloģiska saslimšana, kad endometrijam līdzīgi audi attīstās tiem neatbilstošā vietā, radot hronisku iekaisumu.

Dziedātāja min, ka šoreiz viņas ķermenis tik ļoti "protestē", ka viņa ir spiesta ņemt atelpu no visiem pienākumiem, darbiem.

"Hroniska slimība ir sarežģīta mistērija."

Halsija atzīst, ka šobrīd viņai nepieciešams samazināt esošo darbu apjomu, lai ar jauniem spēkiem varētu doties plānotajā koncerttūrē.

"Es daru visu, ko vien varu šajos grūtajos apstākļos."

Dziedātāja pavisam nesen, 3. aprīlī, veica endometriozes operāciju.

View this post on Instagram

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Ešlija Nikoleta Frangipane, labāk pazīstama kā Halsija (Halsey), ir amerikāņu dziedātāja. Halsija 2015. gadā izdeva savu debijas studijas albumu "Badlands".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas