"Atbrīvojiet manu mammu"; meitene, kuras māti sagūstījusi Krievija, satiek princi Hariju

tautaruna.lv 30.aprīlis 2022, 2:30
 
Kaspars Krafts/F64
19 gadus vecās Annas Sofijas Puzanovas māte, kura ir mediķe mediķe, atrodoties sagūstīta Krievijā, ziņo "Sky News". Jauniete Nīderandē satikusi Saseksas hercogus, kuri par notikušo bijuši informēti.

Harija organizētajās "Invictus Games" bija jāpiedalās Annas Sofijas mātei, ukraiņu mediķei Jūlijai Paievskai. Sievieti pirms četrām nedēļām sagūstījusi Krievija, raksta medijs.

Tiek ziņots, ka 52 gadus vecā Paievska ir labi pazīstama mediķe, brīvprātīgās medicīniskās evakuācijas vienības "Taira's Angels" (Tairas eņģeļi) dibinātāja un vadītāja, kas glābj ievainotos - gan militāros, gan civilos. Mariupolē organizācija glāba ievainotus karavīrus un sniedza atbalstu vietējiem iedzīvotājiem.

"Manu mammu jau pirms mēneša 16. martā pie Mariupoles sagūstīja krievu karavīri," medijs "Sky News" citē Annu Sofiju. "Un tagad viņa, iespējams, ir Krievijā. Godīgi sakot, es nezinu, kur tieši viņa atrodas, jo mums ar viņu nav nekāda kontakta. Man viņas ļoti pietrūkst."

Jautāta, ko viņa teiktu savas mātes sagūstītājiem, viņa atbildēja: "Atvediet pie manis manu mammu."

Anna Sofija pēc tikšanās ar Hariju un Meganu teikusi, ka pāris izrādījis "lielu atbalstu". Harijs esot zinājis par viņas situāciju.

View this post on Instagram

A post shared by Sky News (@skynews)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas