Ukraiņu žurnālists par Krievijas iebrucējiem: Sūta "sliktos atkritumus" kā lielgabalu gaļu

tautaruna.lv 30.aprīlis 2022, 14:30
 
Ekrānuzņēmums
Ukrainas žurnālists Dmitrijs Gordons intervijā kanāla TV24 raidījumam "Kārtības rullis" komentēja Krievijas iebrucēju uzvedību.

Žurnālists norāda, ka jau pēc pārtvertajām telefonsarunām dzirdams, cik atšķirīgi tomēr ir krievu karavīri, akcentējot, ka viņi pat sarunās ar vecākiem un sievām izmanto lamu vārdus, ko ukraiņi nedarot.

"Tie ir cilvēki, kuriem nav kultūras. Bez kauna, bez goda, bez principiem - tie nav cilvēki vispār, tas ir kaut kāds "atbirums"," uzskata D. Gordons.

Viņš atzīmē, ka novērojis, ka tie nav Krievijas iedzīvotāji no lielajām pilsētām, piemēram Maskavas un Sanktpēterburgas: "Es neredzēju maskaviešus un pēterburgiešus sagūstīto vidū - dienējošo vidū. Pētīju anketas..."

D. Gordons atklāj, ka anketās bijis jautājums, vai cilvēki iepriekš bijuši ārzemēs: "Palika atmiņā, ka absolūti lielākā daļa šo briesmoņu nekad nav bijuši nekur ārpus valsts."

Žurnālists uzskata, ka no Krievijas puses karot tiek sūtīti cilvēki no laukiem, kuri tur dzīvo ļoti sliktos apstākļos bez ērtībām: "Viņi acīmredzot sūta šos "sliktos atkritumus" kā lielgabalu gaļu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:56

Jaunākās diskusijas