Latvijas pensionāres ziedojums ukraiņiem saraudina teju katru

tautaruna.lv 16.aprīlis 2022, 12:41
 
f64.lv, Vladislavs Proškins
Kāds ieraksts par Latvijas pensionāres palīdzību cilvēkiem Ukrainā saraudinājis nevienu vien mikroblogošanas Twitter lietotāju.

Kāds Twitter lietotājs, kas aktīvi iesaistās palīdzības snniegšanā Ukrainā, atklājis,ka ar viņu sazinājusies pensionāre, kas vēloties ukraiņiem ziedot degvielu, ko pati krājusi pakāpeniski, vedot pudelēs no benzīntanka.

"Zvanīja kundze gados. Gribot nodot Ukraiņiem trīs kannas degvielas. Bet nākamnedēļ. Jo viņa viņa tās šķūnītī pakāpeniski pilda vedot degvielu ar 5 litru pudelēm no benzīntanka. Visu uzreiz uzpildīt nevar, jo pilnu panest nevar. Es raudāšu līdz kādai trešdienai," viņš raksta.

Komentāros neviens vien Twitter lietotājs atklāja, cik ļoti viņu aizkustinājis šis pensionāres palīdzības žests.

"Neesmu no raudātājiem,bet nu jau pat es raudu," teikts kādā komentārā.

"Šis ir cienīgs ieņemt vietu Latviešu stāstos...".

Tāpat Twitter lietotāji neskopojas ar pateicības vārdiem pašam ieraksta autoram.

"Paldies, ka darāt to, ko darāt, paldies, ka dalāties ar stāstiem par to, ka labais vēl ir. citādāk tik daudz naida interneta vidē, ka nesaprotu kā cilvēki tiek audzināti, bez cieņas pret citiem, bez iecietības, milzīgi egoisti."

"Papildus visam pārējam,paldies Jums arī par to, ka parādiet un atgādiniet, kādi latvieši ir brīnišķigi cilvēki!"

Tikmēr, kā nesen vēstīts, Latvijas sabiedrība turpina sniegt nesavtīgu atbalstu Ukrainas iedzīvotājiem - ziedoti 7,5 miljoni eiro un nosūtīta 41 humānās palīdzības krava, informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

ĀM akcentēja, ka Latvijas sabiedrība, uzņēmēji, nevalstiskās organizācijas (NVO), valsts un pašvaldību iestādes turpina sniegt nesavtīgu palīdzību Krievijas izraisītajā karā nomocītajiem Ukrainas iedzīvotājiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:49

Jaunākās diskusijas