Varonis! Mazs zēns dienas laikā izglābj divu cilvēku dzīvības

tautaruna.lv 6.februāris 2022, 19:14
 
pexels.com
11 gadus vecais Deivions Džonsons no ASV vienas dienas laikā paveica divus varoņdarbus, ziņo "People".

11 gadus vecais zēns vienas dienas laikā izglāba divu cilvēku dzīvības.

Viens no izglābtajiem cilvēkiem bija viņa klasesbiedrs, otra bija kādā nelaimē nonākusi seniore.

Devions skolā izglāba sava klasesbiesdra dzīvību pēc tam, kad viņš bija aizrijies. Viņa klasesbiedrs ar muti centās atvērt ūdens pudeles vāciņu un tas nejauši ieslīdēja viņam rīklē.

"Es smoku, aizrijos," notikumus atceras jaunais varonis. Viņš pēkšņi izdzirdēja klasesbiedra izmisīgos čukstus un palīgā saucienu. Devions neapjuka un precīzi zināja, kā palīdzēt smokošajam klasesbiedram.

Viņš platformā "YouTube" bija redzējis, ko nepieciešams darīt brīdi, kad kāds ir aizrijies. Puisis atkārtoja video redzēto un izglāba klasesbiedru no nosmakšanas.

Dažas stundas pēc notikumiem skolā, zēns izglāba kādas sievietes dzīvību. Pēc skolas braucot mājas viņš pa mašīnas logu ieraudzīja aizdomīgu skatu.

Devions atzīst, ka viņa mamma domāja, ka pie dzīvojamās ēkas ir iekurts ugunskurs. Tomēr puisis par to nebija pārliecināts un lika mātei atgriezties notikuma vietā. Izrādās, ka tas nebija ugunskurs, bet gan ugunsgrēks. No liesmojošās ēkas bija paspējuši izglābties gandrīz visi cilvēki, izņemot kādu seniori.

Zēns ieraudzīja nelaimē nonākušo sievieti, kura centās izkļūt no mājās, viņš steidzās viņai palīgā. Devions nogādāja sievieti drošībā.

"Man tas liek justies neticami, ka es vienas dienas laikā izglābu divu cilvēku dzīvības," sacīja Devions.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:59

Jaunākās diskusijas