"Es inficējos apzināti"; iedzīvotāja atklāj iemeslus, kādēļ inficējusies ar Covid-19

tautaruna.lv 6.februāris 2022, 10:12
 
Pixabay
Kāda sociālās vietnes "Facebook" lietotāja stāsta par motivāciju ar Covid-19 inficēties apzināti.

Sieviete sociālajā vietnē "Facebook" publicējusi savu pieredzi ar apzinātu inficēšanos ar Covid-19.

Ierakstā arī norādīts, ka "neskatoties uz to, ka es nevakcinēšos, es nesniegšu rekomendācijas ne PAR, ne PRET brīnumvakcīnu, es no tā distancējos - šos jautājumus aicinu pārrunāt ar ārstu".

Jau pašā ieraksta sakumā viņa atklāj, ka inficējusies, "lai iegūtu sertifikātu, kurš ļautu, pirmkārt, iegūt sertifikātu savā profesijā (bez brīnumsertifikāta man bija liegts piedalīties eksāmenā) un otrkārt, lai varētu turpināt strādāt".
Sieviete stāsta par nepatiku, kad viņai kaut kas tiek uzspiests, tāpat arī min, ka, pirms apzināti inficējusies, ir ievākusi informāciju par iespējamo slimības gaitu. Viņa ir pārliecināta, ka inficēties bijusi spiesta, jo pieprasījusi "nevis epidemioloģiskā, bet gan politiskā atmosfēra".

Sīkāku slimības gaitu neatklāj, tomēr piemitina, ka ģimenes locekļi neesot inficējušies, lai gan nekādus piesardzības pasākumus nav ievērojusi.

Pēc ieraksta, var sapratst, ka sievietes darbs ir saistīts ar medicīnu, jo atklāj, ka pēdējo divu mēnešu laikā bijusi "ciešā klātienes kontaktā ar 3 slavenā vīrusa skartām grūtniecēm".

"Neviena no grūtniecēm no ģimenes ārsta nesaņēma informāciju, kā rīkoties un kā saprast, ka viņu veselības stāvoklis ir slikts vai kļuvis kritisks, kā zināt, ka viņai ir nepieciešama medicīniska palīdzība, kā novērtēt mazuļa labsajūtu, kā saprast, ka viņam viss ir labi vai tieši otrādi, kā pamanīt, ka nav labi, " apgalvo ieraksta autore, atklajot, ka arī mājdzemdības norisinajušās, nestaigajot ""teletūbiju" kombinezonos, nevalkājām maskas, neievērojām 2 metrus"

"Es inficējos apzināti!Jo tā man piespieda darīt politikā pieņemtie lēmumi. Ja tie nemainīsies, es inficēšos atkārtoti, ja vien mans organisms nebūs lēmis citādāk. Šāda izvēle ir mana brīvā griba. Nevis politika noteiks manu brīvo gribu attiecībā uz to, kas skar manu ķermeni, bet es pati, " savu ierakstu noslēdz sieviete.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:15

Jaunākās diskusijas