Slaktera ''nasing spešal'' aprit 10 gadi! Tevi pārsteigs, ko par to visu tagad saka eksministrs

Portāls nra.lv 6.aprīlis 2018, 15:51
 
F64
Laikā, kad nācija aktīvi spriež par Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa angļu valodu, apaļu jubileju piedzīvo līdzīgs notikums.
Proti, aprit 10 gadi kopš tā laika Latvijas finanšu ministrs Atis Slakteris intervijā ar ''Bloomberg'' izteica savu leģendāro ''nasing spešal''.

Atgādināsim, ka ''Bloomberg'' viņam uzdeva jautājumu saistībā ar to, kas notiek Latvijā, kur valdīja dziļa finanšu krīze, uz ko ministra kungs ar sliktu izrunu un akcentu paziņoja, ka ''nekas īpašs''. Toreiz neizpalika arī citas ''pērles'', tomēr tieši minēta tautā aktuāla ir vēl šobaltdien.

Saistībā ar to, Slakteris ceturtdien viesojies TV24, kur komentējis tolaik notikušo, paziņojot, ka pirms 10 gadiem viņa angļu valoda Latvijas politiķu vidū bijusi ''vislabākā'', jo viņa vienošanās ar SVF ļāvusi realizēt par ''veiksmes stāstu'' saukto periodu, un tāda tā joprojām esot arī šobrīd.

''Mana angļu valoda patiesībā ir visvērtīgākā visos laikos - es dabūju septiņu miljardu aizdevumu,'' sacīja Slakteris.

Bet runājot konkrēti par ''Bloomberg'' interviju, viņš paziņojis, ka skandalozie izteikumi veikti neformālajā daļā un medijs pārkāpis vienošanos, ka tā netiks publicēta.

''Tā bija blēdība,'' sava slavenākā citāta jubilejā atklājis Slakteris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:55

Jaunākās diskusijas