Liepājnieki pārsteigti, ka pa pilsētas ielām pastaigājas alnis

tautaruna.lv 5.jūnijs 2018, 19:51
 
SCANPIX SWEDEN
Kamēr iedzīvotāji Rīgā ne reizi vien ziņojuši par pilsētā nejauši iekļuvušajām mežacūkām, tikmēr Liepājas iedzīvotājus šorīt pārsteidzis pilsētā iemaldījies alnis.

Portāls "liepājniekiem.lv" vēsta, ka brangais dzīvnieks agrā 5.jūnija rītā manīts Liepājas centrā. Informācija par pilsētā redzēto meža zvēru nodota arī Liepājas pašvaldības policijai, taču ierodoties norādītajā vietā, dzīvnieks tur vairs nav manīts.

Kā liecina informācija Rīgas domes mājaslapā, tad arī galvaspilsētas iedzīvotāji tiek aicināti ziņot par pilsētā manītiem savvaļas dzīvniekiem.

To var izdarīt, zvanot uz policijas tālruņiem: +37167037811, +37167037822 vai veterinārklīnikas tālruni +37167558855 jebkurā diennakts laikā, vai klātienē informējot pašvaldības policiju vai veterinārklīniku.

Ja ir saņemta informācija par šādu dzīvnieku, operatīvi tiek sniegta palīdzība, sadarbojoties ar visiem atbildīgajiem dienestiem: Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), Valsts meža dienestu (VMD), Rīgas mežu aģentūru un Rīgas domes Mājokļu un vides departamentu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas