Sieviete klausās neiedomājamās meistaru atrunās un brīdina citus

Portāls nra.lv 2.janvāris 2018, 21:09
 
Lauris Aizupietis, F64 Photo Agency
Kāda sieviete sociālajos tīklos pauž sašutumu par veikala un viņu meistaru attieksmi pret klientu.

"Nekad tā baigi ar šādām lietām neaizraujos FB rakstīt, bet šoreiz man gribas pabrīdināt visus, varbūt noder! Šī gada septembrī pasūtīju virtuves iekārtu dzīvoklim veikalā Mēbeles24 (Gunāra Astras ielā 7a).

Viss skaisti līdz brīdim kad pienāk termiņš virtuves uzstādīšanai... Nav ne ziņas no viņiem. Es zvanu, zvanu, man tik sola rīt, parīt, utt būs. Iemesli visdažādākie- meistars slims, meistars Somijā apmācībās un vēl visādas pasakas. Ar mani koordinē sieviete pie kuras veicu pasūtījumu, un runā ar mani tik naivā, melīgā balsī, kad trešajā reizē es vairs neizturu- sāku kliegt uz viņu un tā arī saku, ka ja rīt nebūs mana virtuve, paši savā virtuvē varēs likt, jo man to vairs nevajadzēs.

Ā... un vēl tam visam pa vidu viņi jau trīs reizes brauc it kā uzstādīt, bet pa ceļam pazuda... Tieši tas mani kārtīgi izveda, jo neviens tur nedzīvo un es speciāli devos uz turieni, lai sagaidītu meistarus. Bet šie pat neiedomājas man piezvanīt un to pateikt... Mans stāsts ar virtuvi vēl nav beidzies, kaut pusotrs mēnesis jau ir pāri termiņam, es turpināšu ar viņiem cīnīties," kareivīgi noskaņota Santa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:40

Jaunākās diskusijas