Atmaskota krāpniece, kura Rīgas centrā baida cilvēkus ar lāstiem

Portāls nra.lv 4.septembris 2017, 17:28
 
Ekrānšāviņš
Kā iepriekš ziņots, Rīgas centrā Esplanādes apkārtnē uzdarbojas krāpniece par kuru brīdina vairāki sociālo tīklu lietotāji. Portāls kasjauns.lv vēsta, ka sieviete jau iepriekš par šādām darbībām sēdējusi cietumā.

Sieviete uzrunājot garāmgājējus, kuriem vispirms jautā ceļu, bet pēc tam pasaka, ka tikšanās ar viņu esot liktenīga un cilvēkam vai viņa tuviniekam draud nelaime, jo uzlikts lāsts.

Izrādās sieviete esot divas reizes tiesātā Sandra Rudevica, ziņo kasjauns.lv. Viņa izvēloties tikai sievietes virs kuru galvām vai sejā redzot krustu, kas nozīmējot, ka mirs uzrunātās sievietes bērns.

Par ir kā esoša lāsta noņemšanu viņa prasa daudz. Ne tikai iztukšot maku, bet ierunā doties uz bankomātu, lai izņemtu vēl naudu. Izrādās 2008. gadā kāda kundze krāpniecei atdeva 500 latus, bet pēc tam atdeva mūža ietaupījumus, kopumā vēl 10 000 latus. Tad Rudevicu aizturēja policija.

Pēc gada sievietei piesprieda sešu gadu cietumsodu. No 13 cietušajām personām viņa izkrāpa vairāk nekā 14 000 latu. Tagad viņa atkal manāma Rīgas ielās un jau izkrāpusi naudu no garāmgājējām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:16

Jaunākās diskusijas