Kopīga iedzeršana Jūrmalā beidzas teju ar traģēdiju

Portāls nra.lv 4.septembris 2017, 14:25
 
Lauris Aizupietis/ F64 Photo Agency
3.septembrī ap pulksten 12.00 Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirknī tika saņemta informācija par sadzīviska rakstura konfliktu, kura laikā vīrietim tika nodarīti miesas bojājumi. Par noziegumu ziņoja pats cietušais.

Policisti nekavējoties reaģēja uz saņemto informāciju un ieradās notikuma vietā, kur sastapa cietušo un divus nozieguma aculieciniekus.

Jūrmalas iecirkņa policisti noskaidroja, ka gan cietušais, gan aizdomās turētais un abi aculiecinieki diezgan bieži kopā lieto alkoholiskos dzērienus. Kopīgās dzeršanas laikā starp aizdomās turēto un 1967.gadā dzimušo vīrieti radās konflikts, kā rezultātā noziedznieks no kabatas izvilka nazi un ar to iedūra cietušam kājā.

Konflikta rašanās cēloņus neviens no iesaistītajiem nevarēja paskaidrot, jo visi atradās stiprā alkohola reibumā.

Valsts policija

Likumsargi par nozieguma izdarīšanu aizturēja 1989.gadā dzimušo vīrieti, kurš jau iepriekš vairākas reizes ir nonācis policijas redzeslokā par līdzīgām darbībām. Jāpiemin, ka aizturētais vīrietis nozieguma brīdī atradies 2,9 promiļu stiprā alkohola reibumā un pašu nozieguma izdarīšanas brīdi neatceras.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 130. panta 2.daļas - par viegla miesas bojājuma tīšu nodarīšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Aizturētais vīrietis šobrīd atrodas izolatorā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas