Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs skaidro, kā vīrietim jāapmierina sava sieviete

Portāls nra.lv 4.septembris 2017, 21:40
 
F64 Photo Agency
"Nesen lasīju vienu pētījumu, ka Eiropā 81% sieviešu, nesasniedz orgasmu seksa laikā. Jāsecina, ka tas ir diezgan liels rādītājs. Taču vēl pētījumā bija minēts, kas mani pat ļoti pārsteidza, ka 90% sieviešu, ir pavisam apmierinātas ar šo situāciju," pārsteigts skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs.

"Godīgi sakot, personīgi arī es arī bieži dzirdu no modelēm, ka vienatnē, seksuāli apmierinot sevi, kulminācijas process notiek daudz ātrāk nekā kopā ar savu partneri.

Vairākas sievietes ir stāstījušas, ka viņām pat ir vieglāk nosimulēt orgasmu, nekā iemācīt savu partneri visu izdarīt tā, lai gūtu reālu, īstu apmierinājumu. Gandrīz vienmēr, ja sievietei ir problēmas sasniegt orgasmu, - ļoti bieži tajā vainojams ir vīrietis, kurš nav izpratis kā apmierināt savu sievieti, taču pastāv arī otrs variants, sieviete vienkārši kautrējas izrunāties ar partneri par savām vēlmēm seksa laikā.

Arī es esmu pieredzējis situāciju, kad partnerei ir grūtības sasniegt orgasmu. Es apzinos kā tā ir mana vaina un tas ir liels trieciens manai pašapziņai. Taču grūtības rodas, tikai dēļ savstarpējas komunikācijas trūkuma, ko noteikti nevajadzētu atstāt novārtā.

Reti kuri pāri brīvi runā par savām sajūtām. It īpaši vīrieši, bieži uzskata, ka tas nav vīrišķīgi, ja viņš uzdos intīmus jautājumus savai sievietei. Viņam ir bailes, ka partnere padomās, ka viņš ir nepieredzējis, tāpēc arī jautā. Taču patiesībā , viss ir tieši otrādāk. Jo vairāk par to attiecībās tiek runāts un diskutēts, jo kvalitatīvāks un patīkamāks būs sekss.

Piemēram, nekas taču netraucē painteresēties, vai partnere ir klitorāli, vai vagināli jūtīga?! Uzzināt kas viņai seksa laikā patīk un kas ne pārāk. Un protams, ir ļoti forši, kad meitene procesā laikā var koriģēt un pamācīt puisi un teikt ko, kā un kur viņam izpausties. It īpaši , runājot par orālo seksu - jo tieši tajā ir ļoti maza robeža, starp patīkamo un nepatīkamo. Manuprāt, arī vecumam ir nozīme. Iespējams, sievietes, pēc 25, kurām ir jau bijušas vairākas seksuālas pieredzes spēj daudz brīvāk runāt ar savu partneri par intīmām tēmām nekā jaunākas meitenes..

Man šķiet, ka galvenā problēma ir komunikācijas trūkums savstarpējās attiecībās. Taču ļoti iespējams, ka sievietes domā citādāk.. Tāpēc es uzdodu jautājumu, jums dāmas, - Kādi ir galvenie iemesli jūsuprāt, kāpēc dažkārt ir grūti sasniegt orgasmu?!" spriež fotogrāfs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas