TĪMEKLĪ: Asaras un apsmiekls uz "X Faktors" skatuves

Portāls nra.lv 4.septembris 2017, 9:52
 
Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency
3.septembra vakarā skatītāji savos TV ekrānos Latvijā varēja vērot jauno dziedošo talantu šovu "X faktors". Kamēr šova dalībnieki sevi centās pierādīt uz lielās skatuves, tikmēr sociālajos tīklos nerimās diskusijas par to, kā izdevies pats šovs, un kuram talantam sevi izdevies pierādīt vislabāk.
Ikvienu jauno censoņu, kurš kāpj uz šova skatuves vērtē trīs žūrijas pārstāvji- dziedātājs Intars Busulis, mūziķis Reinis Sējāns un grupas "Prāta vētra" menedžera Aija Auškāpa. Tieši žurijas pārstāvji ir tie, kuri lemj, vai konkrētais šova dalībnieks iekļūs nākamajā šova kārtā.

Pēc svētdienas vakarā notikušās "X faktors" TV pirmizrādes sociālo tīklu lietotāji nav skopojušies ar komentāriem tieši par žūrijas darbu. Piemēram, dziedātāja Vita Baļčunaite mikroblogošanas vietnē twitter norādījusi, ka, viņasprāt, Intars Busulis vienīgais ir cilvēcīgi pietiekami izaudzis, lai būtu godājams žūrijas dalībnieks.

Kāda cita sociālo tīklu lietotāji savukārt sprieda par to, cik gan godīgi turpmākai dalībai "X faktorā" virzīt ir mūziķa Jāņa Jubalta meitu Helēnu, ja šova žūrijā atrodas grupas menedžere.
Savs viedoklis, protams, vairākiem TV skatītājiem bijis arī par to, kāpēc ļauts uzstāties cilvēkiem, kuri, acīmredzot, neprot ne uzstāties, ne dziedāt.
Šovs "X faktors" TV ekrānos vērojams katru svētdienu plkst. 20:00

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas