Klienti atpūtu Kadagas kempingā sauc par murgu; saimnieks apvaino pašus viesus

Portāls nra.lv 16.augusts 2017, 16:45
 
leiputrija.com
Aizvadītās nedēļas nogalē kāds sociālā tīkla facebook lietotājs publicējis neglaimojošu ierakstu par piedzīvoto atpūtas laikā kempingā "Leiputrija". Kamēr atpūtnieks nevairījis veltīt skarbus vārdus kempinga saimniekiem, tikmēr paši saimnieki komentārā uzsvēruši, ka dusmīgais klients arī bez vainas gluži neesot.
Armands, kurš savu ierakstu publicējis 13.augustā atpūtu "Leiputrijā" salīdzinājis ar murgu. "Attieksme pret klientiem nievājoša, saimnieki un kempinga darbiniekie visus noliek. Ir samaksāta nauda un gribās saņemt pretī atbilstošu servisu, bet tajā vietā saimnieks pasaka brauciet ātrāk prom, un no rīta piezvana sev pazīstamiem policistiem, kurus informē, ka kompānijā visi brauc dzēruši. Ceļa galā mūs sagaida policisti un liek visiem pūst trubiņā, bet vilšanās, mums promiļu nav."

Kempinga "Leiputrija" saimnieki, kuri pamanījuši šo skarbo ierakstu sociālajā tīklā facebook norāda, ka tās autori un komentētāji ir kompānija, kas patiesi kempingā viesojusies aizvadītajā nedēļas nogalē. "Mēs nevēlētos izrādīt pārāk lielu cieņu šai kompānijai, taču no savas puses vēlētos atvainoties visiem pārējiem - foršajiem - kempinga viesiem, kam nācās sestdien uz vietas piedzīvot šo viņu ālēšanos un trokšņošanu. Jūs jau zināt: mēs ļoti cenšamies jau laicīgi atpazīt šādas agresīvas kompānijas un izvairīties no to uzņemšanas mūsu klusajā kempingā, taču ne vienmēr tas izdodas," raksta "Leiputrijas" komanda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:07

Jaunākās diskusijas