PALĪDZI: Policija meklē divas pazudušas pensionāres

Portāls nra.lv 16.augusts 2017, 7:02
 
Valsts policija
Valsts policija lūdz palīdzību divu pazudušu sirmgalvju meklēšanā.

Valsts policijā saņemta informācija par prombūtnē esošu sirmgalvi - 1929.gadā dzimušo Ainu Lāci, kura pēdējo reiz redzēta Rīgā, Skārņu ielā - Rīgas Svētā Jāņa baznīcā.

Valsts policija

A.Lāces pazīmes:
155 cm, vidējas mies būves, "bļodiņtipa" matu griezums: iesirmi, līdz ausīm taisni mati. Sieviete bija ģērbusies koši zaļā triko jakā ar zeltītām pogām, garās zaļās bikses, baltās sandales ar siksnu, galvā džinsu zilas krāsas cepure. Slimo ar demenci.

VP saņemta informācija, ka 15.augustā no savas dzīves vietas Brocēnu novadā izgājusi 1965.gadā dzimusī Velta Zankovska, kura līdz pat šim brīdim nav atgriezusies. Kundze var pārvietoties var tikai ar atbalsta krēsliņa (paštaisīta) palīdzību. Iespējams ir devusies uz Rīgu.

Valsts policija

V.Zankovskas pazīmes: augums 170 cm, kalsna, sirmi, viļņaini mati līdz auss ļipiņai, zobu protēzes, degunam uz vienas nāss izsitums. V.Zankovska bija ģērbusies sarkanīgi rozā blūzē, trikotāžas jakā ar zilām un bēšām svītrām, melnos svārkos ar sarkanām puķēm, brūnās zeķubiksēs, bēšas krāsas vasaras kurpēs un sarkanu galvas lenta (5 cm plata). Līdzi melna rokas somiņa.

Aicinām aplūkot fotogrāfijas un atsaukties iedzīvotājus, kuri redzējuši kādu no šīm sievietēm vai kuriem ir jebkāda informācija par iespējamo sieviešu atrašanās vietu, nekavējoties ziņojot pa tālruni 110.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:00

Jaunākās diskusijas