Uzņēmums uzslavē iecietīgos Talsu autobusu šoferus

Portāls nra.lv 18.jūlijs 2017, 10:53
 
Facebook
Kā iepriekš ziņots, sociālajos tīklos lielu atzinību iemantoja starppilsētu autobusu šoferu cēlā rīcību, palīdzot jaunietei, kura sajauca autobusu maršrutus.

Svētdien maršrutā uz Talsies Pārdaugavā iekāpa jauna meitene agrīnā pusaudža vecumā, gribēja pirkt biļeti un izrādījās, ka tas reiss viņai neder. Bija vajadzīga pietura ap Kandavu, tur tiem autobusiem ir atšķirīgi mazpilsētu caurbraukšanas un pagriezienu reisi. Viņai būtu vajadzējis braukt ar iepriekšējo autobusu.

Meitenei izsprāga asaras. Visi nomierinājās, sakāpa busā, turpināja braucienu.Pēc minūtēm piecām šoferis izdomāja un piezvanīja tā "īstā", iepriekšējā autobusa šoferim un pajautāja, cik viņš ir tālu. Un palūdza, vai tas nevar ceļa malā pagaidīt, lai meitene varētu pārsēsties viņai derīgajā autobusā.

A/S "Talsu Autotransports" sava facebook kontā publicējis foto ar abiem šoferiem un izteicis pateicību par šo rīcību: "Mūsu superīgie šoferīši ANDRIS NEIMANIS un ILMĀRS KRIŠLAUKS. Šodien gan brīvdienā, bet nevarējām nepateikties. Paldies Jums vēlreiz par cilvēcīgo un iejūtīgo attieksmi. Mēs ticam, ka labais vairo labo! Vēlreiz vēlamies atvainoties tiem pasažieriem, kuriem bija jāgaida. Ceram arī uz jūsu sapratni."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:26

Jaunākās diskusijas