Vai Balvos ar ugunsgrēku slēpta slepkavība?

Portāls nra.lv 2.februāris 2018, 12:32
 
Ekrānšāviņš no raidījuma "Degpunktā"
Balvos policistiem jāšķetina pēdējā laika mīklainākā lieta, kad dūmos atrasts it kā nosmacis vīrietis ar redzamiem miesas bojājumiem. Vietējiem iedzīvotājiem nav šaubu, ka notikusi slepkavība un pārējais viss ir, tā teikt, dūmu aizsegs, vēsta raidījums "Degpunktā".

Balvos, Raiņa ielas 39. namā, plkst. 1.00 naktī telpās izcālās ugunsgrēks, bet pēc tā apdzēšanas atrasts vīrieša līķis. Šobrīd pastāv aizdomas, ka dzīvokļa iemītnieks noslepkavots un ugunsgrēks izraisīts, slēpjot pēdas. No ēkas pašu spēkiem evakuējušies vēl desmit cilvēku, divus izglābuši ugunsdzēsēji.

Mājas iedzīvotājs Pēteris norāda, ka šajā dzīvoklī iepriekš viesojušies cilvēki ar noslieci uz alkohola lietošanu. Par laimi, nostrādājuši dūmu detektori un nav notikusi lielāka nelaime.

Dūmu detektoru dzirdējusi arī kaimiņiene Alla. Noticējusi, ka kaut kas deg tikai tad, kad ieradušies glābēji. Kaimiņi ir pārliecināti, ka dzīvoklī notikusi izrēķināšanās, jo pēdējā laikā tur patiesi gājis skaļi. Bet dzīvokļa saimnieks Sergejs tiešām palicis dzīvs - to Allai apstiprinājuši viņa radi.

Policijā par notikušo sākts kriminālprocess, bet kā likums klaidoņi ir cilvēki, kuriem vētrainas dzīves dēļ netrūkst dažādu miesas bojājumu, kas radušies kaut kad iepriekš, un parastu nosmakšanu dūmos izmeklētāji varētu sākotnēji arī sajaukt ar vardarbīgu noziegumu, ieraugot mirušu vīrieti, kuram seja vienos zilumos. To, kā bijis patiesībā, pateiks tikai policijas ekspertīze.

Avots: Degpunktā

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:59

Jaunākās diskusijas