Skandalozā video atskaņas: "Jelgava - rokas stiepiena attālumā", "Satausti novadu!" un citas sabiedrības ieteikumu "pērles" birst kā no pārpilnības raga

tautaruna.lv 23.marts, 10:30
 
Depositphotos
Tautās "aizgājušais" video, kurā redzama Jelgavas novada Budžeta komisijas sēde ar domes priekšsēdētāju Madaru Lasmani "galvenajā lomā", sabiedrībā tiek vērtēts divējādi: vieni izsaka nosodījumu un vēlas viņa atbrīvošanu no amata, citi - uzjautrinās un soctīklos dalās ar asprātībām.

"Jelgavas domes nākamajā sēdē vajadzētu iekļaut arī punktu par tās zīmola rebrandingu. Piemēram, varētu sākt ar saukli “Jelgava - rokas stiepiena attālumā”," iesaka Arnis.

Uldis: Tas gan Jelgavas novads, nevis Jelgava, bet tur tiešām der, ka “Jelgava rokas stiepiena attālumā”. Derētu arī: “Satausti novadu”.

"Es piekopju principu (pandēmijas laikā pastiprināti) - labā roka netīrā (spiežam rokas citiem, atveram durvis, spiežam pogas), kreisā roka tīrā. Īpaši piedomājiet par šo principu, kad spiedīsiet roku Jelgavas novada domes priekšsēdētājam!" tā tehnoloģiju entuziasts Elviss Strazdiņš.

"Tā kā visur man lec ārā tas auto prieku stāsts no Jelgavas, atcerējos šīs tautasdziesmas rindas. "Acis darba izbijās, Rokas darba nebijās Rokas darba nebijās, Zinājās padarīt"," raksta mūziķis Lauris Reiniks.

Jau ziņots, ka 21. martā sociālajos tīklos nonācis video no komisijas 13. marta sēdes, kurā novada domes priekšsēdētājs Lasmanis piedalās attālināti un redzams sēžam automašīnā vadītāja sēdeklī. Sēdei tuvojoties noslēgumam, noprotams, ka automašīnas aizmugurējā sēdeklī iesēžas vēl kāds, un starp priekšējiem sēdekļiem parādās zeķbiksēs tērpta sievietes pēda, kas kadrā vērojama ilgstošu laiku. Lasmanis pieskaras kājai, un viņa roka "pievēršas" personai automašīnas aizmugurējā sēdeklī.

Pēc video nonākšanās atklātībā Lasmanis norāda, ka ir uzsākta viņa nomelnošanas kampaņa. Saskaņā ar Lasmaņa pausto, video esot nopludinājusi pašvaldības izpilddirektore Līga Lonerte. Un nu viņš vēlas viņu atstādināt no amata.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:50

Jaunākās diskusijas